2777
2789
عنوان

اینقدر بیشعورید که عکس مردم رو اینجا میذارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 76 پست
عکس دوست پسر و خواستگار و شوهر مهم نیست ولی عکس جاری و دخترخاله و دختری که رفتن خواستگاری داداششون و ...

اتفاقا عکس همونا هم مهمه

عکس هیچکس نباید بی اجازه پخش بشه حتی نزدیک ترین فرد به آدم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم شما میگی هرجور آدمی داریممنم میگم برای چی باید هرجور آدمی داشته باشیم و مردم ابتدایی ترین اصول ...

من دارم باشما تبادل نظر میکنم😄 .بنظر شما متوجه منظورمن نشدی . موفق باشی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عکس نمیگیرم چون میدونم میذارن تو فضازی مجازی وممکنه پخش کنن اگه هم عکس بگیرم فقط با گوشی خودم واز ...

خب مبارکتون باشه شما یک انسان خودخواهید که فقط آرامش خودتون براتون مهمه

من عادت ندارم زیر پا گذاشته شدن حقوق دیگران رو نادیده بگیرم و سکوت کنم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من همچین کاری نکردم وقتی منو نمیشناسی قضاوت نکن

قضاوتی نکردم

فقط از اونحایی که خیلی اصرار به مخالفت داری حدس زدم

میگن حرفو بندازین زمین صاحبش برمیداره مصداق بارزه خیلیاست

خانوم محترم من تا به الان همچین کاری نکردم ونمیکنم ونخواهم کرد

بعدشم من هیچ فضای مجازی ندارم جز همین سایت

داخل گوشیم اصلا عکس هیچ ادمی نیست که بخوام پخشش کنم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خانوم محترم من تا به الان همچین کاری نکردم ونمیکنم ونخواهم کردبعدشم من هیچ فضای مجازی ندارم جز همین ...

خب پس جبهه نگیرید یسریا فکر میکنن کارشون درسته و نظراته شما و بقیه رو میبینن فکر میکنن کارشون درسته و ب کارشون ادامه میدن

آواکادو سایت🥑                                                            

خب مبارکتون باشه شما یک انسان خودخواهید که فقط آرامش خودتون براتون مهمهمن عادت ندارم زیر پا گذاشته ش ...

اره خودخواهم چون ۲سال پیش فهمیدم خودم واسه کسی ارزش ندارم تا قبل از یه اتفاقی ارامش همه واسم مهم بود ولی وقتی دیدم بهم میگن فضول دیگه برام مهم نیست ومیگم به کتفم شما هم اگه همون اتفاق واستون میفتاد مثل من میشدی

خب پس جبهه نگیرید یسریا فکر میکنن کارشون درسته و نظراته شما و بقیه رو میبینن فکر میکنن کارشون درسته ...

خب به درک اون عقل نداره به من چه

ببین تاوقتی براثر اون اتفاق زندگی شما بهم نخورده به یهورت بگیر و رد شو 

خب به درک اون عقل نداره به من چهببین تاوقتی براثر اون اتفاق زندگی شما بهم نخورده به یهورت بگیر و رد ...

شرمنده عزیزم اینجور مسائل چیزی نیست ساده از کنارش رد بشیم ممکنه قربانی بعدی خودمون باشیم

آواکادو سایت🥑                                                            

اره خودخواهم چون ۲سال پیش فهمیدم خودم واسه کسی ارزش ندارم تا قبل از یه اتفاقی ارامش همه واسم مهم بود ...

خب باشه عزیزم

متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده

این تاپیک من جهت فرهنگ سازی بود

و اصلا ربطی به دغدغه‌ی شما نداره

همین که حدس زدی یعنی قضاوتم کردی

لطفا حرف تو دهن آدم نذار وقتی جوابی نداری بدی

من خودم دارم نیگم که هیچگونه قضاوتی نکردم 

شرمنده عزیزم اینجور مسائل چیزی نیست ساده از کنارش رد بشیم ممکنه قربانی بعدی خودمون باشیم

من که مطمعنم قربانی بعدی من نیستم چون نمیذارم کسی با گوشیش ازم عکس بگیره

من که مطمعنم قربانی بعدی من نیستم چون نمیذارم کسی با گوشیش ازم عکس بگیره

چه ربطی به گوشی عکس گرفتن داره

تو صفحه شخصیمون و پروفایلمون عکسامون هست برمیدارن دیگه غیر اینه؟

نمیتونیم بخاطر چهارتا مریض عگس نذاریم ک!

چون شما قربانی بعدی نیستی پس بهتره تو این تاپیک شرکت نکنید مناسب شما نیست

آواکادو سایت🥑