2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5404 بازدید | 221 پست
نمیشه میزنه زیر حرفاش بازم

فقط یک چی نشو مثل من میخرم میارم میگن الان بیخیال هیچوقت انجام نمیدن بزار تو این یک ماه انجام بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پول نداره خب تغمیرات انجان بدهدخارای الان ماالله فقط میخام میخامی ذره دست تو جیب کنین ی کمکی ب ...

🤣

مادرشوهری یا خواهرشوهر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ایشون اصلا قصد ندارن فعلا خونه رو تعمیر کنندپس یا باید سفت بگیری که فعلا عروسی بی عروسی و منتظر دعوا ...

مخواس کابینت بزنه گفتن لوله هاش پوسیده باید عوض شه کلا اینم میگه زیاد درمیاد پشیمون شده

بنظرت قبول میکنن

اگه بیعانه داده باشی ممکنه یه مقدار کم کنن و بقیه پول رو برگردونن. 

دختر خوب صبور باش بزار همه چی قشنگ و به وقتش جلو بره

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

عزیزم پول نداره خب تغمیرات انجان بدهدخارای الان ماالله فقط میخام میخامی ذره دست تو جیب کنین ی کمکی ب ...

دست تو جیب کنه؟!

میکنه دیگه!

جهازی که وظیفه پسره رو میبره!

شوهر موظفه که مسکن رو تهیه کنه...

یه جای مناسب و درخور شخصیت..

نه جایی با لوله پوسیده!

میخواین که مسکن رو هم ایشون تقبل کنن، در ازا شوهرجان از ایشون تمکین کنن؟!

ماکارون هستم:)

به نظرم بگو تا تمیز نکنی نمیرم توش تهش این دو هفته بیشتر بمونی خونه خودتون بعد برین خونتون ما خونمون دست مستاجر بود از آذر تا آخر خرداد پیش مادر شوهرم موندیم بعدش خونه رو رنگ کردیم کابینت و اینارو عوض کردیم کمد دیواری و اینا کردیم بعدش رفتم توش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید