2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 204 پست
نمیشه قبول نمیکنن

وااا خب نکنن 

شما داری خودتو نابود می‌کنی و هر خواسته ای که داری اونا هی عقب میندازن 

اونوقت شما باید بهشون بگی چشم ارباب،هرچی شما میفرمایین ؟؟

یکم مثل خودشون باش 

بگو حالا ببینم چی میشه 

حالا که فعلا چیزی مشخص نیست

بعدم به خانوادت بگو که ببین اینجوریه 

اگه الان سفت نگیریم.دخترتون بدبخت میشه 

شوهرت بیخیاله.داری خودتو به خاطرش اول زندگیت پیر می‌کنی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم چندد بار قول داد زد زیرش نمیفهمی حالمو

خیلی کاربر ها الان گفتن که باید بفهمی دقیقا مشکل مالی داره یا نه شخصیتی مشکل داره بین این دو تا خیلی فرق هست اینم میتونی از خونه و زندگیشون بفهمی مثلا خانوادش هم مثل خودش هستن یا به زندگیشون می‌رسند بعد هم بهتر پدرت صحبت کنه با دامادتون وقتی شما باهاش به نتیجه نمیرسی

دوماهه دارم بهش میگم بنداز عقب تایم عروسی و

چرا تو باید بهش بگی؟؟ چرا  اصرار برای فراهم کردن کاری که وظیفه خودشونه،تو باید پیگیر باشی؟

اینحوری فکر می‌کنن که خیلی عاشقی و هر بلایی که بخوان میتونن سرت بیارن.یکم غرور یکم ناز 

حالا خوبه خیلی هم با ازدواجت حال نمیکنی.

برو به زندگیت برس 

اونا باید بیان بهت بگن خونه آماده شد.بیا ببین.بیا جهیزیه ببریم.

نه شما

فکر ایندت باش.الان که با این چیزا که تموم نمیشه.پس فردا تو خونه و زندگیت میخوایی چیکار کنی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

عزیزم انشاالله مشکلت حل شه 

یادم به خودم افتاد 

نزدیکای عروسیم بود هرچی به شوهرم گفتم مستاجر وقتش تموم شده بلندش کن هی امروزو فردا کرد که نشد 

بعد مجبورشدیم یه خونه اجاره کنیم 

بعدشم به دلایلی و  مشکل پشت مشکل که پول نداشتم رهن بدیم بلندش کنیم و الان  ۶ سال از اون موضوع میگذره و همچنان مستاجرم و تو خونم نرفتم 

عزیزم وقتی تالار و ارایشگاه دیدیم چکار کنم

نمیگم کنسل کن که 

میگم اصرار نکن.میگم مثل خودشون حتی اگر آدم استرسی هستی 

ولی تو ظاهر خودتو بیخیال نشون بده.

تماس نگیر و اگر تماس گرفتن 

بگو حالا دیر نمیشه.بیخیال.حالا باشه بذار ببینم چی میشه.

عروسی مهمتره یا چندین سالی که قراره باهاش زندگی کنی؟؟