قشنگ نیست یه مدت بعدم از مد میافته کافیه یه نفر سن بالا بیاد خونت و متوجه مدل فرش نباشه جلوی جمع بگه ااا چرا فرش پوسیده ؟ اونوقت فرشت بدجور از چشت میافته !
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونم داره زندگی میکنه اونجا و به نظرم باید چیزی بخریم که همه اعضای خانواده خوشحال باشن باهاش. راستش فرش رنگ و رو رفته چند وقت دیگه مدام نگاهت رو میکشه به خودش و در حالیکه نوعروسی، زندگیت کهنه به نظر میرسه
دوست ندارم..فقط خونه یک نفر دیدم که چون به بقیه رنگهای خونه میومد واون قسمتهای کهنه نماش هم کم بود خیلی شیک وزیبا بود..مبل کرم با کوسن سبز..فرش کرم و سبز....پرده سفید با والان کرم..و چندتا گلدون طبیعی سرسبز وزیبا