2777
2789
عنوان

کیا نوزاد دارن بیاین❤

73 بازدید | 8 پست

وقت میکنین ب خونه زندگی و خودتون برسید؟

من حس میکنم بچم دنیا بیاد کلا خونه زندگیم بهم میخوره و نمیشه ب خودم برسم

واقن همینه یاالکی حساسم

هیچ کمکی ام تدارم 

دارم میرم شهر غریب

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوایل همینه بعد رو غلتک میفتی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

حست طبیعیه 

فکرت رو بزار برای نوزادت بهش برس خونه بعدا مرتب میشه ولی لحظه های نوزادی بچت دیگه برنمیگرده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست طبیعیه فکرت رو بزار برای نوزادت بهش برس خونه بعدا مرتب میشه ولی لحظه های نوزادی بچت دیگه برنمیگر ...

اخه شوهرم خیلی رو خونه حساسع دعوامون میشه یکم بهم ریخته باشه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه حرفیه آدم مگه رباته خیلی نباید خودتو داغون کنی من فقط میریم به نوزاد و غذای درست کنم خونم اصلا مثل قبل نیست برامم مهم نیست گور پدر مردم

بچه نوزاد بهتره باز بیشتر روز خوابه وقتی که پا میفتن سخته ، من خونه م اصلا تمیز نیس داعم بهم ریخته و پر وسیله س😑😑 شوهرم سری پیش یه عالمه غر زد منم شروع کردم گفتم از صب جمع میکنم بازم همینه و... دیدم خودش شروع کرد دقیقا سه بار جمع کرد بچم پشت سرش ریخت همه رو دوباره 😂خودش گفت ببخشید 

تو حساسی گلم آبجی منم اینطوری فک میکرد الان دوتاکوچولو داره فقط دیگه نمیرسه به خودش رسیدگی کنه وَاِل ...

اتفاقا آبجی شما حساسه که خودش رو ول کرده و کل وقتش شده خونه زندگی دیگه 

باهاش صحبت کن، بگو اوایل کارها بهم میخوره و باید کمک کنی

نهایت کمک میگیری یا پرستار میاری مدتی تا همه چی رو یاد بگیری و اوضاع مثل قبل بشه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂