2777
2789
عنوان

اهل کدوم شهرید برای مهاجرت کجا دوست دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 79 پست

اورمیم 

تبریز یا ابادان 

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم عاشق شهرم هستم چه خوب که راضی بودین 😍آقای اصغری کارشناس هواشناسی مهمان برنامه برمودا بود مج ...

وای آره صبح زود پا شدیم بوی چوب سوخته توی جنگل و ابر های پایین اومده توی دل جنگل. خوش به سعادتتون 

اصفهانم😅

خیلی قشنگه که

مازندران بیشتر برای مسافرت خوبه

و اونم شهرهای کوچک و ساحلی 

برای زندگی تفریحات خاصی نداره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چرااا؟خیلی دوست دلیلشو بدونم.البته اینو میدونم مشهد پر از افغانی و این خیلی اثر داره تو چهره شهر

نمیدونم مشهد سلیقه من نیست حتی برای مسافرت

تهران هم یه زمانی پر افغانی بود الان خیلی کمتر شده 

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
به قول دوستمون بحث میشه بی خیالسلیقه ها متفاوته ولی خواهشا تهران را با هر جایی مقایسه میکنید بکنید ح ...

واقعا طرز صحبت کردنتون زشته.

من خودم اهل مشهد نیستم.

ولی یه لحن از بالا به پایینی دارید که اصلا جالب نیست.

به جای بحث و صحبت سر شهر و... یکم روی اخلاقیاتتون کار کنید‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مممنونم عزیزم. کجا رفته بودین ؟ ان شالله قسمت تون بشه دوباره

ما میخواستیم بریم مشهد، رفتیم شاهرود و بعدش بندر ترکمن و جنگل ناهارخوران و روستای زیارت و ....

انشالله به زودی دوباره بتونم بیام

به قول دوستمون بحث میشه بی خیالسلیقه ها متفاوته ولی خواهشا تهران را با هر جایی مقایسه میکنید بکنید ح ...

خب کلان‌شهر های ایران تهران مشهد کرج اصفهان هستن

تهران باید با مشهد مقایسه کرد نه شهرستان‌ ها😂

جمعیت مشهد ۴ میلیون 

تهران ۹ میلیون

نمیشه تهران با یک شهر ۳۰۰هزاری مقایسه کرد

ما میخواستیم بریم مشهد، رفتیم شاهرود و بعدش بندر ترکمن و جنگل ناهارخوران و روستای زیارت و ....انشالل ...

ان شالله قسمت تون بشه اگه الان اومدین النگدره هم برین پاییزش رویایی هست همون تو مسیر ناهارخوران هست و البته داخل جنگلی ماشین نمیشه برد فقط پیاده روی ولی حتما حتما برید واقعا نقاشی طبیعت هست فصل پاییزش

خب کلان‌شهر های ایران تهران مشهد کرج اصفهان هستنتهران باید با مشهد مقایسه کرد نه شهرستان‌ ها😂جمعیت ...

به نظر میاد متوجه صحبت من نشدید....

اینقدر که مشهد توی سلیقه من نیست (و من هم به عنوان یه عضو نی نی سایت حق داشتم که اظهار نظر کنم مگر اینکه استارتر بگه از تاپیکم برو بیرون)

ترجیحم اینه تهران با روستای دور افتاده ای در مرز ایران مقایسه بشه ولی با مشهد مقایسه نشه به نظرم میاد که توی کامنتم هم قید نفی مقایسه ایی کاملا مشهود بود  

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید