2777
2789
عنوان

اهل کدوم شهرید برای مهاجرت کجا دوست دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 79 پست

مشهدیم اگر مجبور باشم دوست برم تو یک روستا خوش آب و هواکه  نه خیلی سرد باشه و نه خیلی گرم 

اما این آرزو هیچ وقت محقق نمیشه چون برای پیشرفت بچه ها باید تلاش کرد 

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که الان کاشان هستید و برای مهاجرت هم مشهد سلیقه تون هست به نظر نمیاد که تهران را خیلی خوب ...

تهران دیدم فقط شمال شهرش خوبه بیفتی سرازیزی از همه نظر ضعیف ترافیکش اخلاق مردمش و... 

تهران باز یک چیزی ولی خودم اهل استان اصفهان اصفهان فقط ۴ تا مرکز تاریخی داره بعد ۲ ماه حوصلت سر میره ...

کاشان خیلی فرق داره با شهر اصفهان

من خودم از یه طرف اصفهانیم و عاشق اصفهانم

حس سرزندگی به آدم میده شبهاش

داشتن زندگی خوب تو تهران خیلی گرون تره

و شاید برای یه دختر تنها زیاد امن نباشه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بیا شهرمون را با هم عوض کنیم

کجایی؟؟😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تهران دیدم فقط شمال شهرش خوبه بیفتی سرازیزی از همه نظر ضعیف ترافیکش اخلاق مردمش و...

به قول دوستمون بحث میشه بی خیال

سلیقه ها متفاوته ولی خواهشا تهران را با هر جایی مقایسه میکنید بکنید حتی با دورترین روستاها فقط با مشهد مقایسه نکنید حییییییییییییییف تهران با مشهد مقایسه بشه

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
به خاطر طبیعیتش، اب و هواش یکی سفر اومدم استانتون فوق العاده حالم را خوب کرد. همش میگم چقدر کوتاه بو ...

اره منم عاشق شهرم هستم چه خوب که راضی بودین 😍

آقای اصغری کارشناس هواشناسی مهمان برنامه برمودا بود مجری ازش پرسید بعد بازنشستگی کدوم شهر و انتحاب میکنین برای زندگی گفت قطعا گرگان چون هوای معتدلی داره نه سرمای استخوان سوز نه گرمای غیر قابل تحمل میگفت بهترین آب و هوا رو داره 

به قول دوستمون بحث میشه بی خیالسلیقه ها متفاوته ولی خواهشا تهران را با هر جایی مقایسه میکنید بکنید ح ...

چرااا؟

خیلی دوست دلیلشو بدونم.

البته اینو میدونم مشهد پر از افغانی و این خیلی اثر داره تو چهره شهر

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

تهرانی ها شما همه جای تهران رو بلدید؟؟

یا هنوز ممکنه تو شهرتون گم بشید؟؟

من احساس می کنم اینقدر بزرگه که آدم یادش نمی‌مونه آدرس هارو.