الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تهران باز یک چیزی ولی خودم اهل استان اصفهان اصفهان فقط ۴ تا مرکز تاریخی داره بعد ۲ ماه حوصلت سر میره ...
کاشان خیلی فرق داره با شهر اصفهان
من خودم از یه طرف اصفهانیم و عاشق اصفهانم
حس سرزندگی به آدم میده شبهاش
داشتن زندگی خوب تو تهران خیلی گرون تره
و شاید برای یه دختر تنها زیاد امن نباشه
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
تهران دیدم فقط شمال شهرش خوبه بیفتی سرازیزی از همه نظر ضعیف ترافیکش اخلاق مردمش و...
به قول دوستمون بحث میشه بی خیال
سلیقه ها متفاوته ولی خواهشا تهران را با هر جایی مقایسه میکنید بکنید حتی با دورترین روستاها فقط با مشهد مقایسه نکنید حییییییییییییییف تهران با مشهد مقایسه بشه
به خاطر طبیعیتش، اب و هواش یکی سفر اومدم استانتون فوق العاده حالم را خوب کرد. همش میگم چقدر کوتاه بو ...
اره منم عاشق شهرم هستم چه خوب که راضی بودین 😍
آقای اصغری کارشناس هواشناسی مهمان برنامه برمودا بود مجری ازش پرسید بعد بازنشستگی کدوم شهر و انتحاب میکنین برای زندگی گفت قطعا گرگان چون هوای معتدلی داره نه سرمای استخوان سوز نه گرمای غیر قابل تحمل میگفت بهترین آب و هوا رو داره
من احساس می کنم اینقدر بزرگه که آدم یادش نمیمونه آدرس هارو.