2777
2789
اخه مستقیم بهم گفتن یکی گفت میترسم بهت بخندم خودم بیدار شم ببینم مثل تو شدم

همچین آدمایی بی‌نقص‌ ترین انسان هم جلوش بذارید باز یه گوهی میخوره چون ذاتا عقده‌ای و بیشعوره

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادمای روانیو بیتربیت دورتو قیچی کن

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

یعنی واقعا نمیفهمی حجم حسادت و عقده؟ 

من قبلا نظر بقیه خیلی برام مهم بود 

ولی الآن اگه کسی ازم ایراد بگیره الکی و بی دلیل، مطمئن میشم یه جا داره میسوزه 

چه دلیلی داره وقتی کاری به کار کسی نداری بیاد درباره ظاهرت نظر بده؟ عقل خودتو بذار وسط ببین به چه نتیجه ای میرسی🫠

طرف یه چیزی دیده (خودم هیچوقت نفهمیدم چی میبینن اما بهم ثابت شده از سر خودسوزیه واکنشا مشخصه دیگه😅🤷‍♀️) خودشون فالو میکنن بعد بی دلیل بلاک میکنن، الکی پشتت حرف درمیارن، بهت تیکه میندازن، اعتماد به نفستو تخریب میکنن، یه چیز ریز پیدا میکنن علیهت استفاده میکنن و خیلی چیزای دیگه که واقعا دلیلی پشتش نیس

الآن که انقدر کارای زیبایی رو کاره هرکی اراده کنه میتونه انجام بده بعضیام از عقدشون به کسی که نچراله هیت میدن