2777
2789
عنوان

دوره تربیت فرزند با قیمت بالا ارزش داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست
سرفصل هاش چیاست؟ دوره چندساعته پشتیبانیش چه مدته؟ مبلغش بالاست به نظرم محیا سادات منصوریان هم دوره ه ...

۳۰ ساعته هست

کتاب هم دو سه تا خوندم 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

من باردارم هنوز بچه دنیا نیومده دنبال آموزش مناسبم کجاش لوس شدن بچه هست

اتفاقا

تربیت از درون شکم مادر شروع میشه

لینک کلاس بارداریش هم بخر

ی چیزایی یاد میگیری

میگی کاش زودتر میفهمیدم

۲۰۰تومان چیری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت فقط دمپایی ابری خیس؟

بخدا قدیم خیلی تاثیرگذارم بود😂ولی جداازشوخی وقتی طرف خودش تحصیلکردس کتاب واینابخونه هرنکته ای روی هرکودکی جواب نمیده هرکسی بسته به شرایط محیطی خودش بچشو بزرگ میکنه شاید پدربچه توتربیت بچه خیلی دخالت کنه زحمتهای مادر به بادبره

بخدا قدیم خیلی تاثیرگذارم بود😂ولی جداازشوخی وقتی طرف خودش تحصیلکردس کتاب واینابخونه هرنکته ای روی ه ...

توی هیچ تحصیلات دانشگاهی درس زندگی نمیدن آدم هر لحظه باید در حال یادگیری باشه چه با کتاب چه با دوره چه با کلاس 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
راضی هستید خودتون؟

من ۴تا بچه آوردم 

چون علمش را یاد گرفتم 

بچه داری برام ی لذت عست

بزرکه هم ۱۳سالشه

دوران بلوغ زود رس و مشکلاتش

با همین دوره تربیت بالای ۱۴سال

راحت شد

من فقط دنبال مچ گیری بودم واسه پسر بزرگم

خیلی رفتارم اشتباه بود

این کلاس خیلی چیزا یادم داد

خدا کمکم کرد با این کانال آشنا شدم

اتفاقاتربیت از درون شکم مادر شروع میشهلینک کلاس بارداریش هم بخری چیزایی یاد میگیریمیگی کاش زودتر میف ...

ممنون عزیزم 

کانالش پیدا کردم 💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم کانالش پیدا کردم 💖

برامون دعا کن

باردار هستی

الان و زمان شیردهی هرثانیه، اش واست عبادت محسوب میشه

البته به نیت قرب الهی باید بچه دار شد

و همان ابتدای تولد عقیقه میکنم، بچه از درد و بلا بدور باشه

بخدا قدیم خیلی تاثیرگذارم بود😂ولی جداازشوخی وقتی طرف خودش تحصیلکردس کتاب واینابخونه هرنکته ای روی ه ...

دقیقا

طبع و مزاج هر بچه فرق داره

دخترم صفراوی، زرنگ و باهوش ولی خونه ام بهم میریخت

پسرم طبعش بلغم، آرام با ادب و ساکت، ولی درسش مثل دخترم نیست، باید بشینی تا درس بخونه

این ملاس سبک غذا داد براش، بهتر شد

هم دخترم آرام تر

هم پسرم کمی زرنگ تر

تحصیلات دانشگاهی فقط یه بخش از رشد آدمه ولی تربیت بچه یه دنیای جداست 

اون به روانشناسی، رفتارشناسی و ارتباط درست مربوط می‌شه اتفاقا کسی که تحصیل‌کرده‌ست بهتر می‌فهمه یاد گرفتن توی هیچ زمینه‌ای تموم نمی‌شه مخصوصا وقتی پای تربیت یه انسان وسطه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برامون دعا کنباردار هستیالان و زمان شیردهی هرثانیه، اش واست عبادت محسوب میشهالبته به نیت قرب الهی با ...

ممنونم از لطفت، ان‌شاءالله دعای خیرت شامل حال همه‌ی مادرها و پدرها بشه 🤍 هر کاری که با نیت خیر و عشق انجام بشه خودش نزدیک شدن به خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40