2777
2789
عنوان

چطوری دخترمو از شیرخشک و شیشه شیرو پستونک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
وقتی دیر پستونک رو بگیری دیگه خیلی سخته من دخترم 1سالو 2 ماهش بود پستونکش گم شد دیگه ندادمش دو ...

دختر من مدلش این بود از بچگی غذا نمیخورد، یادم نمیاد یه بارم سوپ یا حریره خورده باشه، نکه من درست نکنم، میکردم تو دهنش نمیکرد، سر همین غذا خوردن انقد از دست من کتک خورده چون سر سفره عاصی میشدم، الانم فقط بعضی چیزا رو میخوره، اگه خودمون خورشت داشته باشیم باید براش شامی یا مرغ سوخاری درست کنم والا اگه بکشیش هم حاضر نیست مثلا قرمه سبزی بخوره.... 

گاهی والدین مقصر نیستن واقعا 

من همش در حال دو مدل غذا درست کردنم تا خداقل دو لقمه بخوره.... کار دیگه ای ازم بر نمیاد

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک خیلی طولانی داری بهش میدی.. الان باید کلی غذا و میوه و خوراکی مقوی بخوره بجاش شیر گاو بده اگ ...

شوهر من مدلی که همیشه 

پسته، بادوم هندی، موز، میوه، چیزای مقوی میخره میاره... 

ولی باید یکی باشه که تو دهنش بکنه 

صبحانه فقط پنیر خالی میخوره 

اگه گردو یا پنیر بذارم لای نون پنیرش با اولین گاز تف میکنه

میوه اصلا نمیخوره مگه موز که اونم لهش میکنه همه جا رو کثیف میکنه شاید یکم ازش بخوره

شیر گوسفند محلی و گاو رو امتحان کردم تو دهنش نمیکنه😑

غذای خورشتی اصلا نمیخوره 

ماهی میخوره، میگو براش گرفتم تو دهنش نکرد 

فقط شامی و ماهی و مرغ سوخاری میخوره اونم در حد چند لقمه😑

دختر من مدلش این بود از بچگی غذا نمیخورد، یادم نمیاد یه بارم سوپ یا حریره خورده باشه، نکه من درست نک ...

دخترت مثل پسر منه .

پسرم.از همون اول.شیر نمیخورد قشنگ 

هم شیر خشک هم شیر خودم .

البته  کولیک داشت 

از 6 ماهگی هم من یاد ندارم که حریره یا سوپ یا فرنی خورده باشه 

به شدت بد غذا بود .... اما... علتش این بود که من سعی داشتم خودم بهش غذا بدم نمیزاشتم خودش تجربه کنه و این موضوع باعث شد این بدغذایی شدت پیدا کنه 

جوری که اسم پسر من  تو بدغذایی زبونزد فامیل بود 

الان 5.6 کیلو کسر وزن داره.و هنوزم تقریبا خوش غذا نیس . ولی من.بدغذایی رو مقصر خودم میدونم چون هیچ بچه ای از اول بدغذا نیس روش های اشتباه ما اونارو بدغذا میکنه 

ولی سر دخترم راحتش گزاشتم 

6 ماهش بود قاشق میدادم دستش خودش تو دهنش میزاش 

همه غذا هارو براش تست  کردم 

و همه رو میخورد 

الان که 1سال و نیمه. خودش غذا میخوره 

میریزه میپاشه ولی خودشو سیر میکن6 

کاری که پسر 9 سالم هنو نمیتونه درست انجام بده 

سلام 😍
شوهر من مدلی که همیشه پسته، بادوم هندی، موز، میوه، چیزای مقوی میخره میاره... ولی باید یکی باشه که تو ...

همه اینایی که گفتی رو باید زیز یمسال بهش میدادی تا تجربه کنه 

و خوش غذا بشه 

بچه ای که زیر یکسال همه مدل غذا رو نخوره بالای یکسال به سختی قبول میکنهذ

سلام 😍
همه اینایی که گفتی رو باید زیز یمسال بهش میدادی تا تجربه کنه و خوش غذا بشه بچه ای که زیر یکسال همه ...

از وقتی تونسته قاشق به دست بگیره همیشه گذاشتم جلوش... براش قاشق و چنگال مخصوص کودک گرفتم، اصلا نمیشینه به غذاش نگاه کنه که حتی با بازی خودش بخوره