2777
2789
عنوان

من شاغلم بچه کوچیکم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست

بعضی چیزا تو داغ کردن مجدد نیترات آزاد میکنن، مثلا قارچ، مرغ و ....

اینجور چیزا رو چک کنین و تا حد ممکن فریز نکنین که هی داغ کنین.

من خودم مثلا فلفل دلمه رو پر میکنم، وقتی وقت ندارم، میزارم میپزه.

چون دلمه هم وقت بره، وقتی درست کنم خیلی درست میکنم، ولی پرشده شو خام فریز میکنم

بعضی غذاهافریزکنی بدمزه میشن مثلامرغ ی...یاچندروزقبل جایی مهمان شدم خانمه قورمه اورد صدرحمت به مزه اب نه ترش بودنه شورنه شیرین گوشتشم مزه  اش تغییرکرده بودبنظرم اگرمیخوای درست کنی قورمه سبزیوبدون گوشت اماده کن بعدگوشت توزودپزاماده کن نیم ساعت بذارجابیفتن  من شاغل نیستم امابعضی وقتاوقت کم دارم صبحا غذانیمه اماده میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من میتونی شبها غذات بگذار تا صبح بپزه همیشه مقدارش زیاد بگذاری که هم برای ظهر باشه هم شب و شب زود هم بخواب صبح زود بیدار شو کارهای نهایی پخت و پز رو انجام بده و تمام،   میتونی هم شب ها زود بخوابی بجاش صبح ساعت ۴ بیدار شی داخل زود پز غذا بپزی تا ساعت ۶ الی ۷ صبح آماده میشه ،   و حتی میتونی داخل آرام پز بگذاری بپزه خیلی‌ها داخل نی نی سایت دیدم داخل آرام پز شب غذا درست می کنن تا ظهر روز بعد غذاشون آماده میشه و خیلی راضی هستن با این کار غذای مونده هم نمی خورید و تازه به تازه درست میشه میدونی غذای مونده سودای بدن زیاد می کنه و به مرور زمان باعث بیماری میشه چون هرچی باشه غذای تازه هم خاصیتش بیشتر هست و هم طعم خوبی داره و برای رشد بچه ات بهتر هست غذا تازه باشه فقط کافی هست برنامه ریزی کنی درست میشه عزیزم 

میتونی اگر عصر یا شب سر کار نیستی برای شام که غذا درست می کنی زیاد غذا درست کن که برای ناهارتون هم بمونه و دوباره روز بعد همین طور ببین ساعت کاریت کی هست طبق همون غذا زیادتر درست کن که برای وعده بعدی هم بمونه و همون موقع که داری غذا درست می کنی همراهش ظرف بشور خونه مرتب کن به پوستت رسیدگی کن زودتر کارهات تموم بشه هر هفته یا هر ماه هم یک کارگر مطمئن بگیر جاهایی که نمیتونی و وقت نداری قشنگ تمیز و مرتب کنه تا زیاد اذیت نشی