2777
2789
عنوان

مردم چه فک و فامیلای با کلاسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 19 پست
واقعا اگه خاله و عمو و دایی باکلاس باشن بخت و اقبال ماهم بهتر از این گوهی بود که الان هست اصلا کاش،م ...

ببین اینکوری نیست 

بعضی فامیلای ما که پولدار و باکلاس بودن انقدر فقرمون رو مسخره کردن انقدر همه چی مونو مسخره کردن که من هیچوقت اعتماد بنفس نداشتم خجالتی و بی زبون و...  شدمو 

ببین اینکوری نیست بعضی فامیلای ما که پولدار و باکلاس بودن انقدر فقرمون رو مسخره کردن انقدر همه چی مو ...

منظرم اینه خودماهم پولدار باشیم و زندگی خوب داشته باشیم وگرنه اونطوری آره آدم تازه اعتمادبه نفسشون ازدست میده

گناه من سادگی بود .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم خیلی خوبه

چند وقتیه فکر میکنم اینایی که نسلشون میرسه یه مادام کوری و بقیه آدم حسابیای تاریخ، واقعا با ما فرق دارن

مثلا بگن بابابزرگت کی بود؟ بگی موسس دانشگاه تهران بوده!