2777
2789

یکی از دوستام  عمش رئیس بیمارستانه ، یکی از خاله هاش رئیس بانکه 

دوتا از عموهاش استاد دانشگان ،داییش رئیس حراست دانشگاست 

کلی از فک و فامیلاشونم خارجن 

دیروز دختر خالش با لکسوس اومده بود سراغش 

از تهران اومده بود 

پس چرا فک و فامیلای ما ایتطوری نیستن😅؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما یا معتادن یا دزدن یا بیمار:/

بعد انتظار داشتم چون خودم تلاشگرم خواستگار با لول بیاد

هه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

🤣چ جالب ک همه خوبان تویه خاندان جمع شدن 

برا ما تک و توک 

البته تحصیلات و جایگاه ک شعور نمیاره گاهی همون دکتر و ریس بانک میتونن جوری فامیلو عاصی کنن ک اون یکی از فامیل ک کشاورزه نمیتونه 

ولی اگر اخلاقیم اوکین با هم جز خوش شانسا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وقتی یکی و دونفر در فامیل مثلا رشته پزشکی قبول میشن بچه هو پدر ومادر بقیه فامیل هم ناخوداگاه حس رقابت بهشون دست میده و درس میخونند و همچنین اینجور فامیلها که همه دکتر و مهندس و غیره هستند در ازدواج بچه هاشون هم میگن باید طرفت مثل خودمون دکتری چیزی باشه. من دوستم دندانپزشک بود و پدرو مادرش پزشک این دختره با یک پسری دوست بود که پسره مهندس بود مادرش اجازه ازدواج نداد گفت باید پزشک باسه و اینجورب کل طایفه میبینی همش دکتر اینا میشن

واقعا اگه خاله و عمو و دایی باکلاس باشن بخت و اقبال ماهم بهتر از این گوهی بود که الان هست اصلا کاش،من به دنیا نیومده بودم یه مشت آدم بدبخت و عقب مونده اونم از ازدواجی که کردم

گناه من سادگی بود .

یه بچه درس خون تو ی خانواده باشه بقیه سمتش کشیده میشتپن بعد ازدواج ها هم سمت تحصیل کرده ها میره

بچه های اونا تحصیل کرده میشن

یا یه نفر بره خارج بقیه دنبالش میرن

عین معتادا ک هرکی دوست بشه باهاشون بدبخت شده.یا چه میدونم خلافکارا 

خلاصه با هرکی دوست بشی یا مراوده داشته باشی تاثیرش تا نسل های بعدت ادامه داره

سعی کن با ادمای های کلاس بگردی