2777
2789
عنوان

اگه صاحب ی مغازه ک نزدیک خونتونه بهتون گیر بده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منی ک متاهلم چرا باید ب ی مرد غریبه سلام بدم

اخ عزیزم  ببخشید من عذرخواهی میکنم  من اشتباه  متوجه شدم فکر کردم تنها زندگی می کنید       عزیزم  اصلا اصلا  بهش  توجه  نکن   ببین  دوراز جونت   نه چیزی  بشنو  نه  ببین  خیلی   سنگین  و با وقار  از کنارش  رد  شد  ببین ی چی بگم  این مسعله  برا  خیلیا  اتفاق  میفته     محلش نزار   و    چیزیم  نگو

نظر مساعدو خوبش کجاشهههچرتها میگیداا

چرت چیه     من فکر کردم ایشون    شرایط ازدواج داره  و اون  اقا هم  شاید   نظر  مساعد  و خیر   داره      چرا سریع  جبهه میگیرید

خب قضیه بزرگ میشه

عزیزم  اصلا باهاش  دهن به دهن  تشو   ببین   راحت از کنارش  رد شو   وقتی   ببینه   بهش اهمیت نمیدی  اونم     دیگه دست از کارش بر میداره   بهترین کار  اینه    ندید بگیری  اصلا   اهمیت  نده      چون اگه  چیزیم  بگی  اعصاب  خودت  بهم  میریزه     اصلا     هیچی نگی بهتره