2777
2789

بچه اولم افتضاح بهم وابستس با سرویس نمیره و جیغو داد میکنه اگه بچه دومم بدنیا بیاد چجوری بچه چنروزه رو ببرمو بیارمو زمستون اینا ؟وای استرس من چیکار کنم؟همسرم صبح زود میره اصلا نمیتونه مرخصی بگیره که بشینه پیش کوچیکه من برمو بیام جدا از اون دخترم با هیشششکی مدرسه نمیره فقط من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه اش نزدیکه؟ 

کسی نیس بیاد پیش نوزادت بمونه؟ 

چاره ای نیس، شیرش بده، پوشکش عوض کن، بخوابونش و برو

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با کفتر نامه بر

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مدرسه اش نزدیکه؟ کسی نیس بیاد پیش نوزادت بمونه؟ چاره ای نیس، شیرش بده، پوشکش عوض کن، بخوابونش و برو

چه راحت توصیه میکنین!!!بچه ی نوزاد رو تنها بذاره تو خونه؟؟؟ اتفاقی بیفته کی جواب میده؟!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

از الان که بچه دنیا نیومده عادتش بده با سرویس بره بعد بچه حساس میشه حسادت میکنه نمیتونی دیگه عادتش بدیا

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

براشذتوضیح بده که قرار نی نی بیاد و مامان نمیتونه تورو ببره شاید کنار بیاد با این موضوع مثلا بگو خیلی دوست دارم خودم ببرمت ولی نمیتونم راه برم یا بگو دلم برات تنگ میشه وای چه خوبه که تصمیم داری با سرویس بری کلا باید ببریش مشاوره راهکار بیشتر میده

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌