2777
2789
عنوان

اگه بچه دوم بدنیا بیاد بچه اولو چجوری ببرم مدرسه وای

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دخترت اینجوری شده

پسر منم تا ۴سال همین بود 

ی روز بردم گذاشتمش مهد  تا دورش شلوغ شد فرار کردم ازاونجا🤣💔

موقع برگشت گفتن کیک تولد اوردیم دوس داشته گریه نکرده انقد دورش شلوغ بود

دیگ جدا شد ازم

درکت میکنم سخته ولی باید ازقبل تلاش واسه جداییش میکردی

پیش دبستانی چطوری میرفت؟

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

کلاسچندمه؟ بیشتر از سومه بذا خودش بره با سرویس اگه کوچیکتره خودت با اسنپ ببر بیارش سخته ولی مجبوری 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

داداشم وابسته بود مث دختر شما خیلیم اذیت می کرد ...

مشاور گفت براش سرویس بگیرید و خب با هر دردسری بود مجبور شد بره ...

ما بچه کوچیکم نداشتیم من ۱۰ سال بزرگتر بودم با اینحال مامانم این وابستگی و خیلی عاقلانه کات کرد جوری که بچه اذیت نشه و تروما بگیره اولش براش سخت بود بعد به روتین سرویس داشتن عادت کرد

...Don't judge situation , you've never been in

چرا دخترت اینجوری شدهپسر منم تا ۴سال همین بود ی روز بردم گذاشتمش مهد تا دورش شلوغ شد فرار کردم ازاو ...

پسر منم همینکارو کردم . دخترمم ولشون کردم اومدم چن روز گریه کردن بعد رفتن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چه راحت توصیه میکنین!!!بچه ی نوزاد رو تنها بذاره تو خونه؟؟؟ اتفاقی بیفته کی جواب میده؟!

کلی راه پیشنهاد دادم و در آخر گفتم اگه راهی نبود

البته خودم باشم این کارو نمیکنم چون مادرشوهرم کنارمه به اون میگم بیاد پیش بچه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پسر منم همینکارو کردم . دخترمم ولشون کردم اومدم چن روز گریه کردن بعد رفتن

میگم خو منم دیدم وابستس حتی تو دسشویی حمومم باید میبردمش فکر مدرسع رو کردم بردمش مهد از ۴سالگی با اینکه شاغل نبودم 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

برای من که خیلی بهتر شد حتی خودش می‌رفت حموم می‌گفت تو به نی نی برس من بزرگ شدم تو کارهام کمکم میکرد

خداروشکر

من از ترس بچه دوم نمیخوام میگم اولی رو چیکار کنم

وحشتناک اضطرابیه

دقیقا 

دوسه سال پیش اتفاقا اگه قدیمی تر ها یادشون باشه یه کاربر تاپیک زد که بچه ی نوزادشو از دست داده بود،حالا چجوری،دقیقا همین کارو کرده بود بچه رو گذاشته بود خونه بچه از گهواره برعکس شد و از دست رفت 

دور از جون همه ی بچه ها ولی یه دقیقه غفلت اینهمه پشیمونی داره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
میگم خو منم دیدم وابستس حتی تو دسشویی حمومم باید میبردمش فکر مدرسع رو کردم بردمش مهد از ۴سالگی با ای ...

منم دخترمو مهد بردم از ۴شالگی چون وابسته و تنها بود ولی پسرم زیاد پابسته نبود ولی سه چهارروز گریه کرد برا پیش دبستانی

من بچه ای به اندازه دختر خودم وابسته ندیدم همه میگفتن با این بچه تا کلاس شش باید بری مدرسه بمونی باور نمیکردم بره روز اول پیش دبستانی بردمش رفت سر صف جشن تموم شد رفت سر کلاس و تمام 😂😂 اصلا معجزه شد معلمشون خیلی عالیه با ذوق هرروز میره معلم خیلی مهمه که بچه رو جذب کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز