2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 92 پست
کدوم آمار گفته ۹۰درصد بلد نیستن وپسر رو به حال خودش ودختر رو محدودمیکنن؟؟؟؟ الان اکثر پسرا کلاس زبان ...

این نظر استارتر مربوط به خانواده خودشونه و چون تو اون محیط بزدگ شده همه رو به اون چشم میبینه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جامعه ما واقعا ساز زدن با تراشکاری یا تعمیرات و اینا تو یک ردیف هستن؟؟؟واقعا فرقی نداره؟؟شما بچتو ...

توی جامعه ما کسی توی ۱۸ سالگی حرفه ای ساز بزنه از کسی که توی ۱۸ تعمیرات و تراشکاری کنه قابل درک تره. گرچه هر دو برامون محترم ترن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هنوز تاپیکی ک خانم نوشته به پسرم ترایک میدیم تا خوب شه رو دارم و کسایی ک تایید کردن

چون توی تاپیک دیدی به کل جامعه تعمیم میدی..مثلا اگر بچش دختر بود میگفتن نه تریاک نده ولی چون‌پسره اشکال نداره تریاک بده

پارسا پسرمامان😍
والا به خدا انگار اینایی پسر دارن قرار جانی و گنگستر تربیت کننبعد همه پسر های اکی و مثبت جامعه فک و ...

اتفاقا نظراتی که اینجا میدیم طبق برداشتمون از جامعه ی کوچکتر خودمون یعنی خانواده و دوستانمون هست ! آمار ما طبق دیده های اولیه هست یعنی همون اطرافیانمان مگر اینکه تو ارگانی باشیم که آمار دقیق داده باشند که همچین چیزی رو بعید می‌دونم ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ولی فکر کنم این حرفا رو حداقل سه دهه دیرتر داری میگیا 🫤😐😂 این پدرو مادرایی که میگی بچه هاشون حداق ...

اره 

سی سال ک هیچی برای پنجاه ساله پیشه 

ولی به لطف فرهنگ متمدن و با سواد 

هنوز ملت تو ۱۰۰ سال پیشن 

نوع تربیتارو میبینی تعجب میکنی 

همین بچه کوچیکای تو جامعه بچه ی من ک نیستن بچه ی همین مردمن 

نشون میده از چ تربیتی برخوردارن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

توی جامعه ما کسی توی ۱۸ سالگی حرفه ای ساز بزنه از کسی که توی ۱۸ تعمیرات و تراشکاری کنه قابل درک تره. ...

قابل درک شاید باشه

ولی قابل قبول نیست

بااین وضعیت گرونی و این شرایط بیشتر باید رو درآمد یک رشته مانور داد تا درک اون رشته....البته نظر شماهم محترمه...

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
چون توی تاپیک دیدی به کل جامعه تعمیم میدی..مثلا اگر بچش دختر بود میگفتن نه تریاک نده ولی چون‌پسره اش ...

فقط مسئله تریاک نیست عزیزجان 

من روزی حداقل ده تا تاپیک میبینم ک میگن شوهرم خیانت کرد بچمو زدم 

عصابم از بچه م خرده 

فلانه 

فقط بچه میارن یه عده ک عقده هاشونو خالی کنن سر اون

وگرنه برای من هیچ فرقی نمیکنه اصلا بچه شونو بکشن 

قابل درک شاید باشهولی قابل قبول نیستبااین وضعیت گرونی و این شرایط بیشتر باید رو درآمد یک رشته مانور ...

دیگه هر کسی با توجه به شرایط خودش تصمیم میگیره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره سی سال ک هیچی برای پنجاه ساله پیشه ولی به لطف فرهنگ متمدن و با سواد هنوز ملت تو ۱۰۰ سال پیشن نوع ...

عزیزم چون اطراف شما اینجوریه و شما توهمچین محیطی بزرگ شدی نباید همه رو به یک چشم ببینی....انشاءالله موقعیت هایی برات پیش میاد وارد جامعه میشی میبینی خیلی چیزا رو 

نظرت هم عوض میشه

اینایی که گفتین خیلی پیش پا افتادست و قشر متوسط رو به بالا همه این بدیهیات رو انجام میدن تربیت به نظ ...

👍👍👍👍👍دقیقا

آدم وقتی وارد جامعه میشه حالا دانشگاه مدرسه یا سرکار از هر ۱۰ نفر یکی دو نفر عادی و نرمال رفتار میکنن، اکثریت خیلی رفتارهای عجیبی دارن

عزیزم چون اطراف شما اینجوریه و شما توهمچین محیطی بزرگ شدی نباید همه رو به یک چشم ببینی....انشاءالله ...

اخی 

طفلکی 

اینکه نشون میده شما یه حرفی ک فرد خاصیو نشونه نگرفتم و ب خودت گرفتی و ب خانواده ی کسی توهین میکنی 

کاملا نشون مبده تو چ اوضاعی هستی 

اخی طفلکی اینکه نشون میده شما یه حرفی ک فرد خاصیو نشونه نگرفتم و ب خودت گرفتی و ب خانواده ی کسی توهی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باشه

ولی واقعا دلم گرفت برات....امیدوارم یک روز به حدی که دلت میخواد آزاد باشی....