2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 92 پست
اخی طفلکی اینکه نشون میده شما یه حرفی ک فرد خاصیو نشونه نگرفتم و ب خودت گرفتی و ب خانواده ی کسی توهی ...

عزیزم وقتی خانوادت باهات به تفاهم رسیدن که فراموشت کنن 

یا حتی آدرسشون عوض کردن که پیداشون نکنی حق میدم اینجوری به کاربرا بتووووبی

روز خوش

بدروود

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣باشهولی واقعا دلم گرفت برات....امیدوارم یک روز به حدی که دلت میخواد آزاد باشی....

طفلکی 

چقد بهت فشار وارد شد ک خوابیدی تو تاپیکم و با توهین میخوای بگی تربیت درستی داشتی 

ادم یه تاپیک بزنه اینجا قشنگ دستش میاد کی چجوریه😀

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جامعه ما واقعا ساز زدن با تراشکاری یا تعمیرات و اینا تو یک ردیف هستن؟؟؟واقعا فرقی نداره؟؟شما بچتو ...

بعنوان مادردوتا پسر بشدت معتقدم پسرها باید مهارت یاد بگیرن..کمی از مکانیکی بلد باشه..کمی تعمیر لوازم ساده منزل..بتونه کولر خونش رو برای تابستون آماده کنه..پسرهای این روزا بلد نیستن یه لامپ عوض کنن..

پارسا پسرمامان😍
عزیزم وقتی خانوادت باهات به تفاهم رسیدن که فراموشت کنن یا حتی آدرسشون عوض کردن که پیداشون نکنی حق می ...

🤣🤣🤣🤣

حالا تو چرا انقد بهت برخورده 

برو تریاکتو بکش 

طفلکی چقد بهت فشار وارد شد ک خوابیدی تو تاپیکم و با توهین میخوای بگی تربیت درستی داشتی ادم یه تاپیک ...

باشه....هرچی بیشتر جواب میدی بیشتر دلیل خانوادت رو برای فراموشی تو درک میکنم...

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
اره سی سال ک هیچی برای پنجاه ساله پیشه ولی به لطف فرهنگ متمدن و با سواد هنوز ملت تو ۱۰۰ سال پیشن نوع ...

عزیزم‌ قضیه ی  افراط و تفریطه!

من اتفاقا الان رو می بینم که خانواده ها مخصوصا مادرا دیگه از اون ور بوم‌ افتادن از توجه و رسیدگی زیاد و حساسیت و...

درصورتی که قبلنا مخصوصا برای دهه شصتی ها اینجوری بود که اکثرا همینطوری پدر و مادرا بی توجه بودن و دیگه مادرای دهه شصتی و هفتادی چون خودشون دردش رو کشیدن اتفاقا بیش از حد به بچه ها توجه و رسیدگی و حساسیت دارن ! 

بعنوان مادردوتا پسر بشدت معتقدم پسرها باید مهارت یاد بگیرن..کمی از مکانیکی بلد باشه..کمی تعمیر لوازم ...

پسرای این روزا فقط باید ساز بزنن🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣حالا تو چرا انقد بهت برخورده برو تریاکتو بکش

باشه

بی زحمت منقل منو بیار🤣🤣🤣

تو جامعه ما واقعا ساز زدن با تراشکاری یا تعمیرات و اینا تو یک ردیف هستن؟؟؟واقعا فرقی نداره؟؟شما بچتو ...

با شما موافقم البته با استارتر هم موافقم زبان رو حتما باید تا ۱۸ سالگی فول بلد باشه و همین طور کار فنی ولی همون کار فنی رو هم بره مدرک بین المللی فنی حرفه ایش رو بگیره.

باشه....هرچی بیشتر جواب میدی بیشتر دلیل خانوادت رو برای فراموشی تو درک میکنم...

😀😀الهی 

خصوصیت ادم عقده ای همینه 

چیزی ک خودم نوشتم و ب خودم میگی 

چون حرفام یه جاییت و سوزونده ک خودت میدونی فقط 

فقط مسئله تریاک نیست عزیزجان من روزی حداقل ده تا تاپیک میبینم ک میگن شوهرم خیانت کرد بچمو زدم عصابم ...

چون متاهل نیستی بیرون‌گود نشستی میگی لنگش کن....متاهلی همون دیدن پبچش مو هست.‌.تا نرفتی توی زندگی متاهلی نمیتونی درمورد تربیت بچه نظر بدی...مثل فیلسوفی که میگفت تا قبل از بچه دارشدن ۶تا نظریه درمورد تربیت فرزند داشتم...الان ۶تا بچه دارم ودرمورد تربیتشون هییچ نظری ندارم😄

پارسا پسرمامان😍
توی جامعه ما کسی توی ۱۸ سالگی حرفه ای ساز بزنه از کسی که توی ۱۸ تعمیرات و تراشکاری کنه قابل درک تره. ...

متوجه منظورتون نشدم .منظورتون از قابل درک، مسئله شدنی بودن اون مهارت هست ؟ یعنی ساز رو میشه حرفه ای در ۱۸ سالگی زد و مثلا تراشکاری نمیشه؟ اگه منظورتون اینه بله کاملا درسته اما اگه کلاس کار منظورتون بوده چون دیدم گفتید هر دو محترمن! از حرفتون این برداشت میشه که سطح کسی که ساز میزنه از کسی که حرفه ای تراشکاری بلده بالاتره!

متوجه منظورتون نشدم .منظورتون از قابل درک، مسئله شدنی بودن اون مهارت هست ؟ یعنی ساز رو میشه حرفه ای ...

لطفاً برداشت های شخصی خودتون رو نسبت ندید 

اطراف من کسی توی ۱۸ سالگی نمیره دنبال کارهای یدی ولی اگر بره هم کسی بد نمیدونه 

ولی عالیه که بچه ای که درس میخونه کنارش ساز بلد باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

لطفاً برداشت های شخصی خودتون رو نسبت ندید اطراف من کسی توی ۱۸ سالگی نمیره دنبال کارهای یدی ولی اگر ب ...

کار یدی؟!!

خانم محترم کار یدی کارگریه که محترم هم هست.

در ضمن من خودم تحصیلکرده هستم و سالهاست شاغلم و وضع جامعه رو میبینم بلد بودن یک مهارت  دقت کنید مهارت و حرفه(نه کار یدی!!!) تو این دوره و زمونه بسیار دور اندیشی خوبی هست.

کار یدی؟!!خانم محترم کار یدی کارگریه که محترم هم هست.در ضمن من خودم تحصیلکرده هستم و سالهاست شاغلم و ...

مگر من دارم چیز بدی میگم که اینجوری گارد میگیرید 

مگه من توهین کردم

من فقط میگم اطرافم بچه ای که زیر ۱۸ هست و درس میخونه و کنارش ساز یاد میگیره از بچه زیر ۱۸ سال که بره مهارت های تعمیرات و تراشکاری و امثالهم یاد بگیره بیشتره

اشتغال شما به من چه ربطی داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی