2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 92 پست

جالبه 

وقتی به ۱۸رسید زبان بلد باشه

ساز زدن بلد باشه

ورزش بلد باشه

نگو یه صنعتی دستش باشه هاااا

بچه های فامیلای ما وقتی به ۱۸میرسن تقریبا همه یا مکانیکی بلدن یا تراشکاری یا تعویض روغنی یا جوشکاری....تابستون ها میرن برای یاد گرفتن رشته ها که اگه به هر دلیلی نتونستن تو درس و دانشگاه رتبه بالا بیارن یا شغل دولتی داشته بلشن حداقل چیزی بلد باشن

همه این کارها هم که گفتم هم همه از دم پردرآمد هستن.حتی میتونن  اگه شغل دولتی داشتن این شغل ها بشه شغل دومشون

همه چیز که بازی نیست ساز بزنه بازی کنه ورزش کنه حداقل یه کلاس بره.

روشتون با احترام برام قابل قبول نبود

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب تاپیک دیدم زنه نوشته پسرم سرماخورده شوهرم برده پسرمو تریاک بده ک خوب شه چند تا کاربرم تایید کرد ...

اینو جدی نگیر اون چند نفر دارن مسخره بازی درمیارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

جالبه وقتی به ۱۸رسید زبان بلد باشهساز زدن بلد باشهورزش بلد باشهنگو یه صنعتی دستش باشه هاااابچه های ف ...

مهم اینه بی‌عار نباشه 

حالا یا ساز یا تراشکاری 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینایی که گفتین خیلی پیش پا افتادست و قشر متوسط رو به بالا همه این بدیهیات رو انجام میدن 

تربیت به نظر من یعنی اینکه والدین خودشون سال ها تراپیست برن و باگ های روانی سابق شون تا حدودی حل بشه و انتخاب همسر متناسب داشته باشن بقیش خود به خود تربیت خوب پیش میره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فکر کنم اهل یک استانی هستی که اسمشو نمیگم که دعوا نشه😄 وگرنه قسمت آخر حرفت تو کل ایران غیر اون منطق ...

اتفاقا من تهرانم 

دیشب کاربر @پاییز هزار و چهارصد تاپیک زد نوشت تریاک میدیم به بچم 

چند نفری ام تایید کردن تو سایت 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نمیدونم چرا همه به خودشون گرفتن الان😑بله چه بخواهید و چه نخواهید از این پدر و مادر و خانواده ها که ...

وقتی میگه نود درصد این مشکل رو دارن یعنی تو این تاپیک از  هر ده تا کاربر ۹تاش بچه هاشون معتاده طبیعیه همه به خودشون بگیرن.کاش آدم قبل حرف زدن بفهمه چی میکه

اینایی که گفتین خیلی پیش پا افتادست و قشر متوسط رو به بالا همه این بدیهیات رو انجام میدن تربیت به نظ ...

نه والا 

تو این سایت من چیزایی میبینم که تو کل عمرم نشنیدم و ندیدم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

کدوم آمار گفته ۹۰درصد بلد نیستن وپسر رو به حال خودش ودختر رو محدودمیکنن؟؟؟؟ الان اکثر پسرا کلاس زبان میرن.رشته ورزشی مورد علاقشون رو میرن...ودخترها محدودیت زیادی ندارن..اون چیزیکه میگی محدودیت  دراصل مراقبته...این نظری که گفتی مال ۳۰ سال پیشه

پارسا پسرمامان😍
اگه کسی خودشو جز ۹۰ درصد میدونه مشکل من نیستم

شما اول توضیح بده این آمار رو از کجا گرفتی بعد در مورد بقیش حرف می‌زنیم.یه نفر تاپیک زده شوهرم به بچم تریاک داده شما میگی نود درصد اینطوریه

مهم اینه بی‌عار نباشه حالا یا ساز یا تراشکاری

تو جامعه ما واقعا ساز زدن با تراشکاری یا تعمیرات و اینا تو یک ردیف هستن؟؟؟

واقعا فرقی نداره؟؟

شما بچتو بزار ۱۸سال ساز بزنه ۱۸سال عمر اون بچه پای ساز زدن میره....و تو جامعه ما جایگاهیی نداره که با ساز زدن بشه یک زندگی رو اداره کرد

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.