2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 92 پست

معتاد ک چ عرض کنم خانوم جون بگو خراب 

دور از جون ی سریا البته تاپیک زدم دوست پسرم با زن شوهر دار خیانت کرده بهم ی سریا اومدن از اون زنه دفاع کردن 

اینا بچه و زندگی میفهمن مگه؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

واقعا بچه اوردن بزرگترین مسئولیت یک زوج هست ، اگر درست تربیت کنی وقت بذاری لطف نکردی وظیفه ات رو انج ...

چقدر من کامنتای شمارو میبینم خوشم میاد ، واقعااا حس میکنم یه خانم پخته و عاقلی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف هاش حق بود ولی یه کم بد گفته

کجاش حق بود

الان من یه پسر دارم

یعنی کلا تربیتش نکردم؟

برا تربیتش و ایندش تلاش نمی کنم؟

پسر من قرار بعدا به کی تجاوز کنه؟

اصلا زدن این حرفا به یه مادر یا پدر زشته

معتاد ک چ عرض کنم خانوم جون بگو خراب دور از جون ی سریا البته تاپیک زدم دوست پسرم با زن شوهر دار خیان ...

دیشب تاپیک دیدم زنه نوشته پسرم سرماخورده شوهرم برده پسرمو تریاک بده ک خوب شه چند تا کاربرم تایید کرده بودن که اره خوبه بده بکشه 

کجاش حق بودالان من یه پسر دارمیعنی کلا تربیتش نکردم؟برا تربیتش و ایندش تلاش نمی کنم؟پسر من قرار بعدا ...

تربیتت درست بود ب خودت نمیگرفتی 

دیشب تاپیک دیدم زنه نوشته پسرم سرماخورده شوهرم برده پسرمو تریاک بده ک خوب شه چند تا کاربرم تایید کرد ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

چرا چرت وپرت میگی... تریاک میدن😕. پدر ومادر چه بدبختی هستن

هنوز تاپیکی ک خانم نوشته به پسرم ترایک میدیم تا خوب شه رو دارم و کسایی ک تایید کردن 

حتما سمت شما همه از دم معتادند که تعمیم می‌دهی....

اتفاقا این گری گوریا همه تو این سایتن تاپیک و هم دارم ک متمدن و بافرهنگای سایت همه معتادن 

کجا بزرگ شدی که نود درصدشون تو همچین خفقانی بزرگ میشن؟والله ما بچه هامون از قبل مدرسه میرن کلاس زبان ...

همه رو تو همین سایت میبینم ک برام عجیبه ، اینجا کارایی میکنن مردم ک تو فرهنگ ما زنگ میزنن پلیس 

هنوز تاپیکی ک خانم نوشته به پسرم ترایک میدیم تا خوب شه رو دارم و کسایی ک تایید کردن

هرچندوقت یکبار برای اینکه بازدید سایت بالابره ازطرف خودشون ازاین جنجالیا میزنن ویو بگیرن. خواهشا هرچیزی رو به دندون نگیر

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙