2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

894 بازدید | 92 پست

حداقل ۹۰ ٪ مردم اصلا نمیدونن تربیت کردن یعنی چی 

بچه که میارن ، پسر و که اصلا حساب نمیکنن تو تربیت میگن پسره دیگه خودش بزرگ میشه ، حالا بماند ک با کلی عقده و تروما بزرگ میشه تهش یا میشه جانی یا متجاوز یا زن ستیز ...

دختر هم میارن ک قربونش برم از تربیت فقط محدود کردن و یاد گرفتن فک میکنن این ته بچه بزرگ کردنه 

تربیت یعنی شما وقتی بچه میاری اول از همه بتونی درست صحبت کنی باهاش ، مثل عقده ایا نباشی اونو مقصر مشکلات ندونی ، جلوش با زنت یا شوهرت دعوات میشه نزنی هزار تا شیشه خورد کنی ، از سن پایین بتونی یدونه کلاس  مناسب با سنش بزاری ، حداقل یدونه ورزش ادامه بده ، کلاس زبان بره ، تفریح کنه ، وقتی به ۱۸ سالگی رسید زبانش قابل قبول باشه ، ورزش کرده باشه ، یه سازی چیزی بلد باشه ، تغذیه ی سالم داشته باشه ، برنامه ی زندگیش سالم باشه ن اینکه بچه رو بفرستین تو خیابون یا گوشی بدین دستش تا ساکت شه ، وقتی ام به ۱۸ رسید خودش میدونه اونوقت بره چی بخونه ، ندونست بازم وظیفه ی توی پدرمادره استعدادیابی کنی ، تحصیلاتش تموم شد بتونی کمک کنی به کسب و کاری راه بندازه ، توی شغل مورد علاقه ش مشغول شه 

البته چ فایده ای داره اینجا بگی 

اینجا ملت به بچشون تریاک میدن تا سرماخوردگیش خوب شه 

همه از دم معتاد

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا آگاه هستیم من اگه برگردم عقب هیچ وقت پسرم را درگیر افراطی به درس نمیکردم که آخرش زده بشه الان نتونه اصلا درس بخونه .من اگه برگردم عقب بیشتر به ورزش و هنر پسرم اهمیت میدادم .بیشتر باهاش دوست میشدم اصلا دعواش نمیکردم  الان که 20 سالشه اصلا نمیتونم جبران کنم البته پسر دوم ام را کامل ایده ال بزرگ کردم  ولی تو اولی خام بودم

بله خانم دکتر 

ببخشید بدون هماهنگی با شما بچه اوردیم و‌چون پسر بود تربیتش نکردیم بالاخره همه مثل شما اهل کمالات نیستن

تو این سایت یه مشت ادم بی سواد و بی فرهنگ دور هم جمع شدیم دیگه

ببین خودت لازم داری اول یکی بیاد تربیتت کنه  که یادبگیری بدون توهین کردن به دیگران حرفت بزنی

پس اول صبی زر  مفت نزن

کجا بزرگ شدی که نود درصدشون تو همچین خفقانی بزرگ میشن؟والله ما بچه هامون از قبل مدرسه میرن کلاس زبان.باشگاه و کلی چیزای دیگه .خانواده براشون وقت می‌ذارم مگه میشه بچه رو بفرستید تو کوچه؟

واقعا بچه اوردن بزرگترین مسئولیت یک زوج هست ، اگر درست تربیت کنی وقت بذاری لطف نکردی وظیفه ات رو انجام دادی ، اگر کوتاهی کنی یک عمر نفرین همون بچه ها دامنتو میگیره 

منو همسرم وقتی اقدام به بارداری کردیم حدود ۳۰ جلسه مشاوره ی قبل بارداری رفتم ، تا ببینم صلاحیت مادر پدر شدن و داریم یا خیر ، خداروشکر خدا دوقلو بهمون داد ، از همین الان که یکسالشون نشده ، برای اینده شون پس انداز کردیم ، سعی و تلاشمون بر اینه که فضای خونه کاملا اروم باشه ، همسرم خیلی اهل مطالعه ست هر کتابی در ارتباط با خانواده و تربیت میبینه میخره میاره میخونیم ، اینا چندتاش هست ، برای بچه اوردن خیلی تلاش کردیم تا زمینه ی سالم برای ورودشون فراهم بشه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد