2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 102 پست
بگو تو حموم بود.یه وقتی هم بگو جارو تو برق بود یه وقتایی هم بگو خواب بودم.اونا خوابشون نمیاد حوصلشون ...

اینو فک کردی نمیشنوه 

اگه حموم باشم باید صدای پمپ بیاد اگرم جارو بکشم دیگه صدای جارو باید بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده سال این وضعیت داشتم تاره ۳ هفته است جداشدیم باورت میشه همیشه تو اون خونه رو انگشتام راه میرفتم ...

اره افرین وضع من دقیقا اینه بقول تو رو انگشت پام راه میرم 

یعنی پوپوی بچم تو زندگی تو ی ساختمون با مادرشوهرحالا بذار بچت بدنیا بیادمن ک سراسر استرس و اضطرابم ا ...

چرا 

ینی میگی ب بهونه بچه میخواد بیاد پایین؟ 

انشالا ازاد بشیم 

خداروشکر ک جداشدی ازشون خوشحالم برات عزیزم

ممنون انشا...شماهم جدا بشی هرچی داشتم و نداشتم فروختم با یه عالمه قرض تا ازاونجا بیام بیرون رسما دیگه دیوونه شده بودم تازه روز آخر که رفتم خدافظی بهم گفت درحق من بدی کردی الهی گیر مادرت یه عروس عین خودت بیاد حالا چرا چون من ازش میخواستم جدا بشم متنفرم ازش

گناه من سادگی بود .
ممنون انشا...شماهم جدا بشی هرچی داشتم و نداشتم فروختم با یه عالمه قرض تا ازاونجا بیام بیرون رسما دیگ ...

تک عروسی؟ 

ولش کن روانی بگو مادرم از خداشم باشه ی عروس مثل من قسمتش بشه

چرا ینی میگی ب بهونه بچه میخواد بیاد پایین؟ انشالا ازاد بشیم

دخالتا ۱۰۰ برابر 

مال من ک توقع داره هروز بچه رو ببرم پایین

تا بچم صداش میاد ک بیداره سریع زنگ میزنه بیارش پایین

ازون ور ی پای بچه رو عوض نمیکنن ی غذای درست درمون بهش نمیدن،ی بچه آماده حاضرو از من توقع میکنن ک فقط باهاش بازی کنن ک مبادا بچه ازشون فاصله بگیره 

گنده گویی و دخالتا و تحکماشونم ک سر ب فلک کشیده

مال من ک اینطوریع

کاش تو خونه خودمون بچه دار میشدیم

ممنون انشا...شماهم جدا بشی هرچی داشتم و نداشتم فروختم با یه عالمه قرض تا ازاونجا بیام بیرون رسما دیگ ...

عجب!   جالبه که خودشون مظلوم ماجرا می دونند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تک عروسی؟ ولش کن روانی بگو مادرم از خداشم باشه ی عروس مثل من قسمتش بشه

بله تک عروسم، ،، انقدر خودشو لوس میکنه جلو شوهرم نگم برات به خدا دیگه خودم مربض شدم 

گناه من سادگی بود .

یکیو دیدم درو از تو قفل میکنه بعدمادرشوهره جرعت نداره صداش کنه کارم ک داشته باشه دوتا تقه آروم ب درمیزنه شنیدشنیدنشنید برمیگرده نه اینکه مادرشوهره خوب باشه ها نه میشناسمش ازاون مادرشوهراست ولی عروسه چجورعروسیه ک اینورام کرده الله اعلم لابدازخودش بدتره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥