2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 102 پست
اره واقعا خیلی خسته شدم اصن مامانم نمیتونه بیاد بهم سربزنه با اینکه باردارم

خیلی سخته انشاالله خدا کمک کنه به زودی از اونجا بری جای دیگه خونه عوض کنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش تا صدا میاد در هر حالی باشم باید سکوت کنم و سایلنت بشم

صداهم کنی نترس.گلایه نمیکنه اگه کرد جواب بده بکو دستم بند بود یا هدفون تو گوشم میذارم . اگ گف شاید کسی اومد مهمون بگو قدیم نیس ک الان مهمون از قبل هماهنگ میکنه میاد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی سخته انشاالله خدا کمک کنه به زودی از اونجا بری جای دیگه خونه عوض کنی

انشالا خدا خودش دیده ک من چ چیزایی رو تحمل کردم ایشالا ک دیگه برام راحت بگذره و استقلال بده بهم

باز الان باردارم بهانه دارم برای خواب 😂

من خونم جداست با پدرشوهرم اینا فاصله داره ولی بازم به خواب من گیر میدادن یعنی یکسره صبح زنگ میزدن منم صبح ها میخوابم .... همش هم میگن ماشالا چقدر میخوابی چه خبره 

درصورتی که من شب ها بیدارم صبح میخوابم اونم تیکه تیکه جمع بزنی ساعت خوابم نصف اونا هم نمیشه ..... خداروشکر دیگه زنگ نمیزنن صبح ها بالاخره جا افتاد که من صبح جواب نمیدم 😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
وااای😂😂😂

والا بهش بگو مگه تو از مادرشوهرت خوشت میومده و هروز درت به روش باز بوده که الان ازمن توقع داری😅

محض شوخی ها نری جدی بگی

آواکادو سایت🥑                                                            

من خونم جداست با پدرشوهرم اینا فاصله داره ولی بازم به خواب من گیر میدادن یعنی یکسره صبح زنگ میزدن من ...

واا چ فضول چ پیگیر بودن رو ساعت خواب تو ینی هیچ دغدغه ی دیگه ای نداشتن 😂😂

والا بهش بگو مگه تو از مادرشوهرت خوشت میومده و هروز درت به روش باز بوده که الان ازمن توقع داری😅محض ...

نه الان میرم بهش میگم 😂😂😂اتفاقا مادرشوهر اونو باید تحمل کنم اومده خونشون چن وقت مونده هی میاد پایین بهم سر میزنه 😐😐

واا چ فضول چ پیگیر بودن رو ساعت خواب تو ینی هیچ دغدغه ی دیگه ای نداشتن 😂😂

مثلا هرکاری داشتن صبح کله سحر زنگ میزدن منم انقدر جواب ندادم تا دیگه عادت کردن 😂

نه الان میرم بهش میگم 😂😂😂اتفاقا مادرشوهر اونو باید تحمل کنم اومده خونشون چن وقت مونده هی میاد پای ...

ولی اونا بامزن خیلی پیر بامزن که😅

آواکادو سایت🥑