2777
2789

سلام. من کاربر اقا هستم. سید محسن سادات کرباسی فر هستم.  قسمت شد از دیشب تا الان در مسجد جمکران باشم اگر عزیزی حاجت داره بگه. ما که قابل نیستیم ولی تا جایی که بتونیم براشون از امام زمان میخوایم 

آبروم حفظ بشه

اتفاق بدی نیفته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شفای بیماریم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سیدمحسن سادات😳

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

امضام

ممنون میشم دعا کنین ازاین قسط و قرض ها هرچه زودتر نجات پیداکنید منو همسرم 🤲و صاحب خونه بشم 

ان شاءالله حاجت روایی خودتون

میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱

التماس دعا ...فاطمه رو از دعای خیرتون فراموش نکنید

چشم به نیت تون یک سوره یاسین میخونم فقط خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.

ممنونم ان شاءالله شما هم حاجت روا بشیدبرای نیت دلم لطفا دعا کنید و سلامتی خانوادم

چشم خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد جمکران براتون دعا میکنم خواهش میکنم خواهرم شما هم برای آرامش قلب خودتون یک صلوات به حضرت مهدی هدیه کنین.

چشم به نیت تون یک سوره یاسین میخونم فقط خانم من کسی نیستم که لیاقت داشته باشم ولی چشم حتما. در مسجد ...

چشمتون پرنور و متشکرم خیلی لطف کردید ان شاء الله حاجت روا باشید

...Don't judge situation , you've never been in

ممنون برام دعاکنین سال بعد تموم شه بدبختیام

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...