2777
2789

خیلی مهمه که عزیز دلم تو اوج این سن مثلا ۱۸ سالته تازه میای پا به جوونی میذاری تایمتو انرژیتو واسه چه کسی میذاری (پارتنر منظورمه)

چون اگه یه درصد اون آدم اشتباهی باشه تو؛ تو اوج احساسات لطیفی که داری ضربه ای میخوری که حالا هرچقدر واست مهم باشه بدتر تو روحیت گند میخوره 

براساس تجربه خودم گفتم به شماها هم بگم قدر خودتونو بدونین الکی احساساتتونو خرج نکنین واسه هرکسی 

حالا بازم شرایطا فرق داره

خوب میشی بعد ضربه ای که خوردی پا میشی ولی باید دست و پنجه زیاد نرم کنی

موفق باشی عزیزم 💗🍀

کلا خواستم یه چی دلی بگم یه کوچولو که نه خیلییی حواستون باشه به خودتون✨

تو این سن سرشون داغه.  فکر می کنند انقدر عاقل هستن که نیاز به نصیحت کسی ندارن تا به سرشون نیاد متوجه نمی شن که دنیا همه جور ادمی داره و چقدر پیچیده هست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من تو این سن باید با پسرا رفیق فقط بود اونم توی دانشگاه مثلا مم رل زدم جوری غرورم‌ شکوند که اعت ...

آره خب رفاقت هم باید باز خودش مراقبت بشه 

عزیزم بنظرم از الان بشین روی عزت نفست کار کن مهم تره خیلی و مفیده انرژیای منفی که بهت داده اولا نذار کی روت اثر بذاره بعدشم دیگ از بین ببرشون

مرسی از حضور قشنگت🌸