2777
2789
عنوان

یبوست شدید دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 23 پست

ابلیمو و چیزای ترش و موز و کته و ماست و.... یبوست میارن .

نخور .

به جاش  شربت ملین بخر  یه قاشف خوردی روش یک لیوان پر آب بخور .

انجیر خشک بخر  و خیس کن   هم انجیرها رو بخور هم ابشو .

کلسیم  کمتر استفاده کن .

شیاف گلیسرین 

کمپوت آناناس بخور 

بشین تو اب گرم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یبوست زیاد به مرور باعث شقاق بعد فیشر بعد بواسیر بعد آبسه مقعدی و در نهایت فیستول میشه 

حتما جدی بگیرید خدای نکرده دچار اینا نشید که خیلی بده

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یبوست مزمن یا متوسط داری، توصیه علمی این است ابتدا موارد زیر را امتحان کنی:

1. نوشیدن حداقل ۲ لیتر آب در روز.
  2. مصرف روزانه فیبر خوراکی (سبزیجات، میوه، سبوس، انجیر، اسفرزه).
  3. فعالیت بدنی منظم (پیاده‌روی ۳۰ دقیقه‌ای).
  4. اگر جواب نداد، استفاده کوتاه‌مدت از ملین‌های خوراکی سبک مثل لاکتولوز یا پودر پلی‌اتیلن گلایکول، .
  5. دوش مقعدی فقط زمانی که هیچ‌کدام جواب ندهد یا پزشک تجویز کند.

اگر خواستی، می‌تونم دقیق‌تر توضیح بدم چه نوع دوش‌ها (نمکی، دارویی، آب‌گرم) برای درمان پزشکی یبوست استفاده می‌شوند و در چه مواقعی هرکدام ایمن‌ترند. آیا هدفت از پرسش، درمان خانگی یبوست خودته یا صرفاً کنجکاوی علمی داری؟

من حتی دیشب چندتا انجیر هم جوشوندم خوردمآب جوش و دانه چیا هم خوردم ولی کوچکترین اثری نذاشتن روم

برای بعضیا برعکس عمل میکنه ،من مثلا با خاکشیر خیلی بدتر شدم ۸ روزم خوردم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

آره دقیقا جدای از احساس خفگی نمیتونم درست بشینم دردش خیلی بده

پماد یا روِغن زیتونی چیزی بزن ،منم با اینکه همورویید دارم چند روز پیش یه یبوستی گرفتم که با شیاف هم دفع نمیشد الان داخل مقعدم کلا متورم شده،شماهم بخاطر همین درد داری تا وقتی تورم داره 

اگر یبوست مزمن یا متوسط داری، توصیه علمی این است ابتدا موارد زیر را امتحان کنی:نوشیدن حداقل ۲ لیتر آ ...

دولیتر اب خدایی زیاده،من میخورم خوبه ،ولی آخه همش توالت ،بعدشم یوقتا میری جایی نمیشه همش توالت باشی زشته

من پیاده روی و ورزش هیچ تاثیری نداره ،انگار اب بدنم کم میشه

خب وقتی تحرک بیشتر میشه باید آب هم زیاد بخوری من هرروز که میرم پیاده روی بطری آبم همرامه حتی بازار و خرید و هرجا برم بطری آب میبرم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...