2777
2789
عنوان

یبوست شدید دارم چیکار کنم

178 بازدید | 23 پست

کسی تجربه داشته؟ معذرت میخوام حدود دوروزه که یبوست دارم و مقعدم هم خیلی شدید درد میکنه

هرچیزی هم ک فکرشو کنید خوردم و خوب نشدم

خیلی اذیتم 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگ سنا دم کن ...چند ساعت بعد روده ت تخلیه میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سالاد شیرازی بخور

الو بخارا ناشتا 6 تا

و انجیر خیس خورده آبش بخور

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

من انواع قرص شربت های یبوست خوردم

فایده نداشت یا اثر کوتاه مدت داشت

حتما اینو امتحان کن

من جواب گرفتم

صبح به صبح که ناشتا هستی آب جوشیده ولرم بخور و آب جوشیده زیاد بخور مثلا آب آشامیدنیت آب جوشیده سردباشه

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

روغن بادام شیرین اصل روزی یه قاشق غذاخوری بخوری ومقدارکمی به مقعد بزنی

صبح ناشتا خاکشیر دم کن بخور

این یبوستت به سردی بیش ازحد روده ها و کبد برمیگرده باید ریشه ای درمان کنی تا دیگه دچارش نشی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

توروخدا برگ سنا نخورید به مرور زمان پرزهای روده ها رو ازبین می‌بره و متاسفانه معده قادر به بازسازیشون نیست و معده رو ضعیف و دچار زخم معده میشیم

قرص بیزاکودیل به مرور زمان تنبلی روده ها رو بیشتر می‌کنه

به جای این کارهاباید ریشه ی اصلی یبوست رو پیدا کرد و از ریشه درمان کرد نه ساقه

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

روغن بادام شیرین اصل روزی یه قاشق غذاخوری بخوری ومقدارکمی به مقعد بزنیصبح ناشتا خاکشیر دم کن بخوراین ...

من حتی دیشب چندتا انجیر هم جوشوندم خوردم

آب جوش و دانه چیا هم خوردم 

ولی کوچکترین اثری نذاشتن روم 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

آلو یا انجیر خیس خورده اب ولرم ناشتا خاکشیر اسفرزه یا تخم شربتی با آب زیتون روغن زیتون روغن کرچک کیوی آلبالو

اینا رو اگه هر روز یه مدلش رو  مثلا ۵ تا انجیر یا ۱۰ تا آلبالو یا یه قاشق اسفرزه .... ناشتا بخوری و طوری نباشه که هر روز تکراری بشه و بدنت به همون عادت کنه هیچ وقت یبوست نمیگیری

عذر میخوام الانم که شدید شده سعی کن تو دستشویی طولانی مدت  خودتو باآب ولرم بشوری و منتظر بمونی

روغن زیتون بخور.انجیر هم خوبه.خیلی بده.آدم احساس خفگی میکنه.

آره دقیقا جدای از احساس خفگی نمیتونم درست بشینم دردش خیلی بده 

من حتی دیشب چندتا انجیر هم جوشوندم خوردمآب جوش و دانه چیا هم خوردم ولی کوچکترین اثری نذاشتن روم

یبوست یادفع ناقص مادر تمام بیماری هاست چرا که دفع درست حسابی که صورت نگیره سموم توی بدن انباشته میشه و جسارتا بدن مثل سطل بزرگ آشغال پراز کثیفی ومریضی میشه اگه واقعا میخوای درمان بشی از نظر طب سنتی و اسلامی میتونم کمکت کنم امضامو بخون وتو ایتا بهم پیام بده

09015230873

خانم داوودی

دیگه وقتی یبوست به این حد میرسه کار از غذا و داروی گیاهی گذشته باید بری سراغ داروی شیمیایی وگرنه ادامه دار میشه و بیچاره میشی

شیاف بیزاکودیل یا شیاف گلیسیرین بگیر

پودر پیدرولاکس بگیر و استفاده کن

پودر پیدرولاکس بگیر روزی دو قاشق سرخالی بریز تو آب جوشیده ولرم که شد بخور ناشتا باشی بهتر 

تنبلی نمیاره وابستگی نمیاره عوارضی نداره 

دخترم یکسال مرتب خورد تا خوب شد

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿