2777
2789
عنوان

از زندگیم خستم

128 بازدید | 17 پست

راه دور ازدواج کردم

الان بچه دارم ولی چشم ندارم ببینم بچم بغل مادرشوهر پدرشوهرم می‌ره. پدر و مادر من عاشق بچه ام هستن ولی ازش دورم.

حس میکنم دارم در حقشون ظلم میکنم

حس اینکه بچم مادرشوهرم رو بیشتر از مامانم دوست داشته باشه دیوونم می‌کنه چون می‌دونم مامانم بچم رو از جونش هم بیشتر دوست داره

از پدر و مادرم دوریم و فوقش سالی یکی دو بار بتونیم بریم دیدنشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من خونواده من رو نهایت سالی یکبار ببینن.ولی خونواده همسرم رو سالی چند بار می‌بینند ولی عاشق ...

چرا چطوری چی کار کردی که ارتباطش خوب شده با خانواده خودت

آخه من خانواده همسرم رو هفته ای چند بار میبینن خانواده خودم رو سالی یه بار خیلی تفاوته 😢

چرا شما خانم ها تا مجردید هول ازدواج هستین بعدش که میرین راه دور تازه یاد تون می افته دلتنگی اذیتتون ...

چقدر راحت به کسی که نمی‌شناسین چیز میگین و دلش رو می‌شکنین از خدا نمیترسین؟

چرا چطوری چی کار کردی که ارتباطش خوب شده با خانواده خودتآخه من خانواده همسرم رو هفته ای چند بار میبی ...

نمی‌دونم  کار خاصی نکردم بنظرم از یه سنی به بعد بچه ها قشنگ میفهمند محبت کی واقعی تره

حست قابل درکه. نمیتونی خودت و بچت دو سه ماهی یبار بریی سر بزنین؟ همسرت همون سالی یکی دو بار بیاد. هر ...

نه نمیشه

نگرانم این حسم زندگیم رو خراب کنه و به جدایی عاطفی برسونه

چرا چطوری چی کار کردی که ارتباطش خوب شده با خانواده خودتآخه من خانواده همسرم رو هفته ای چند بار میبی ...

ربطی به دیدن نداره اون محبتی که بچه ها دریافت می کنن مهم باکلام هدیه و چت تصویری بزنید