2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون که همه جا همینجوربه ...چرا به اینا گیر دادن؟؟

خوب اینا فرقش اینه که همشو خود کارمندای بانک‌ اختلاس کردن یکی از رفیقای من کارمند بانک‌آینده هست مولتی میلیاردر شده وام های کلان ۴ درصد بازپرداخت ۱۵ ساله با دو سال تنفس 

این وام هارو به هرکی بدن پولدار میشه

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

خوب اون که همه جا همینجوربه ...چرا به اینا گیر دادن؟؟

این دیگه ببین چیکار کرده اشش شور شده صدا بقیه در اومده 

بانک دی 

وبانک سرمایه بانکهای بعدی هستن 

دزدیدن ولی اینقدر زیاد که نشده لاپوشونی کنن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بهش میگن ناترازی حساب یعنی بدهی های بانک بیشتر از دارایی هاش هست و استقراض از بانک مرکزی دیگه پاسخگو نیست 

الان بانک ملی عهده دار شده برای مردم فقط اسم بانک تغییر کرده همین

بانک آینده ی بانک خصوصی ه که ورشکست شده یک دلیلش اینه که به گفته یکی از اقتصاددانان حسین راغفر ) این بانک به ۶۱ نفر ۱۳۰ هزارمیلیارد بدون وثیقه وام داده!!!!

نتیجه ش شد این ... بانک آینده با بانک ملی ادغام شد و بدتر اینکه  جوونهایی مثل من که کتاب‌های قطور ۷۰۰ صفحه ای رو به امید قبولی تو بانک ملی گرفته بودیم و مطالعه میکردیم با شنیدن این خبر وایسادیم کنار ‌‌‌ چون احتمال برگزاری آزمون بانک ملی کمه چون چوب بی تدبیری ی عده رو ماها باید بدیم چون ی بانک خصوصی با کارمنداش 

به راحتی خودشونو چسبوندن به ی بانک دولتی قدمت دار....

بانک آینده ی بانک خصوصی ه که ورشکست شده یک دلیلش اینه که به گفته یکی از اقتصاددانان حسین راغفر ) این ...

بنظرم باید تحقیق کنن کارمندایی که از این وام‌های سنگین برداشتن رو اخراج کنن که نرن سر بانک ملی هوار بشن وحق بقیه ضایع نشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊