2777
2789
عنوان

نامزدم هی میگ اگ برا عقد سرویس طلا برات گرفتمو اینا میفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 35 پست
دیگه شوهره بیخود کرده بگه مگه از خونه بابات آوردی وظیفشه سرویس طلای عروس رو بگیره چه بخواد چه نخواد ...

دقیقن،اینک طلا همنجوری بگیره خب اره ولی وقتی طلای عروسه و شرط قبل عقده دگ روش سرمایه گذاری نمیکنن ک

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ببین عزیزم قصد توهین به هیچکس نیس خب ولی اگر تو قصدت زندگی کردن و داشتن یک زندگی ارومه به حرف کسی گو ...

درسته من مشکلی با فروختنو اینام ندارم اینک انجوری رو اموال طرف سرمایه گذاری میکنه ادم حرصش میگیره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شوهره بیخود کرده بگه مگه از خونه بابات آوردی وظیفشه سرویس طلای عروس رو بگیره چه بخواد چه نخواد ...

عروس کجا میبره حالا؟ تو همون زندگی نیست؟ پیشرفت کنن سر بلندی جفتشون نیست؟ عقب بمونن به ضرر جفتشون نیست؟ 

چه حرفیه اخه طلا برای خونه مغازه زمین بخاد به فروش بره چون اینده داره و یه تضمین و یا یه سقف واسه ایندشونه بنظرم مشکلی نداره

این همه خشونت ..خدا به داد برسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

از امضات خوشم اومد معلومه آدم شکر گذاری هستی چقدر خوبه وقتی از خدا میخوایم و کمکمونن میکنه قدر دانش ...

فدات شم عزیزم .اره ما آدما یادمون میره چیزایی که الان داریم یه روزی آرزومون بوده ، هیچ وقت قدر داشته ها رو نمیدونیم ،همیششه ب نداشته ها فکر می کنیم و حسرت میخوریم .متاسفانه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️