2777
2789
عنوان

نامزدم هی میگ اگ برا عقد سرویس طلا برات گرفتمو اینا میفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 36 پست
اشکال نداره بعدن بگم نمیفروشم

نه !! چون از قبل بهت گفته دلیل خریدن اش رو ، در رابطه باید صداقت و شفافیت داشته باشی بعدا جر و بحث بوجود نیاد 

اگه بپیچونی طرف رو، نسبت بهت حس بی اعتمادی میگیره و تشنج زندگیت شروع میشه

از همین الان نیت ات رو بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلای تو رو نمیتونه بار زور بفروشه مال خودته اولا دوما اگرم فروخت اون مال برای خودت باشه

اره اگ گف همینو میگم یا نفروشه یا اگ میفروشه بزنه ب نامم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بگو نه اتفاقا من اصلا طلا نمیفروشم اگه هم بفروشم پولش میره تو جیب خودم

همین کارارو میکنین که شوهراتون میترسن خونه و ماشین بنامتون کنن

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

اصلا نیازی نیست از الان جبهه بگیری چیزی بگی سیاست داشته باش اگه وسعش میرسه طلای خوب بردار بگو طلا هرچقدر بیشتر و سنگین تر باشه باعث سربلندیه خود مرده 

با یه لبخند بگو ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد بخواین طلا بفروشیم اگه هم پیش بیاد خدا بزرگه 

طلاتو که خریدی بعداً رفتی سر خونه زندگی خودت با حوصله تصمیم میگیری برای چه کاری بفروشی یا نه 

از الان نیاز به اوقات تلخی نیست

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بشین تو نی نی سایت روزانه صدتا تاپیک میاد ک سر فروش طلاها اختلاف دارن .اگه دوست نداری همین الان یه ف ...

از امضات خوشم اومد معلومه آدم شکر گذاری هستی 

چقدر خوبه وقتی از خدا میخوایم و کمکمونن میکنه قدر دانش باشیم 

من اوایل رابطه برا خودشیرینی گفتم میفروشم اخه اونموقع ازین حرفا نمیزداینک طلا بخره و حالا بعدن بخاطر ...

دیگه گفتی میخواستی نگی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ببین تو زندگی شرایطی پیش میاد که شاید اصلا خودت پیشنهاد بدی که طلا بفروشی مثل خرید خونه و ماشین و ووووووو 

یه زمانی هم که ببینی فروشش بی مورده همون موقع میتونی شوهرت و قانع کنی

از العان برای روزی که نیامده و اتفاقی که رخ نداده حرص و جوش نخور زندگی رو به کام خودت تلخ نکن

ببین عزیزم قصد توهین به هیچکس نیس خب ولی اگر تو قصدت زندگی کردن و داشتن یک زندگی ارومه به حرف کسی گوش نکن 

من تو عقدم و همسر و مادرشوهرم طی دو مراسم مختلف بهم النگو دادن من دوتا النگو داشتم تا همین یک سال پیش میخاستیم خونه بخریم و شوهرم یه مقدار پول کم داشت میخاست قرض کنه گفتم همچین کاری نکن النگوهای من هست درصورتی که خودش هیچی نگفت من بهش دادم گفتم تا موقع عروسیمون هروفت تونستی واسم بگیر بعد یکماه دوتا النگو حدود دوگرمو نیم اضافه تر از النگوهایی ک داشتم واسم خرید:) خلاصه ک عزیز دلم هرجا خرج کنه واسه پیشرفت زندگیتونه جای دوری نمیره از حرف مادرشوهرتم ناراحت نشو منظوری بدی نداره به منم میگن اینارو راست میگن دیگ یجور پس انداز محسوب میشه 

بگو نه اتفاقا من اصلا طلا نمیفروشم اگه هم بفروشم پولش میره تو جیب خودم

مگه میدون جنگه که اینجوری باهاش صحبت کنه 

وقتی اینطوری حرف بزنه خب معلومه شوهرشم میگه از خونه بابات ک نیاوری 

پس فک کنم روی خوش خیلی بهتره بحث و اختلافیم پیش نمیاد و اتفاقا مهرشم بیشتر میشینه تو دل شوهرش شاید یسری کارامون به چشمشون نیاد ولی یسری کارای دیگرو خیلی خوب میبینن و قدردانی میکنن 

از الان شمشیرو از رو نبند به زبون بگیر اقتدار بده بهش بگو آنقدر می‌دونم با جربزه ای و اهل کار که حتی فکرشم به ذهنم نمی‌رسه یادگاری عروسیمونو بخوای بفروشی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مگه میدون جنگه که اینجوری باهاش صحبت کنه وقتی اینطوری حرف بزنه خب معلومه شوهرشم میگه از خونه بابات ک ...

دیگه شوهره بیخود کرده بگه مگه از خونه بابات آوردی وظیفشه سرویس طلای عروس رو بگیره چه بخواد چه نخواد بعدشم سرویسه واسه عروسه نه پس اندازه داماد .

و این که هیچ کاری به چشم مردا نمیاد ماشالا جدیدا بی چشم و رو هم شدن