2777
2789
من خودم سقط نکردم،خودش سقط شد ولی وحشتناک و فجیع بود.من قبلا میگفتم چرا اونایی که سقط میکنن‌ افسرده ...

منم دو تا سقط خود به خودی داشتم 

با اینکه بعدش دوباره بچه دار شدم ولی با گذشت دو سه سال هنوز گاهی برای اون دوتا بچه از دست رفته گریه ام میگیره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یکی بود میگفت ۳ ماه بعد زایمان دیگ باید هورمونات به تعادل رسیده باشه فک کنم هیچ درکی نداشت

نه 

من هنوز نشده ....

به تعادل نرسیده

هنوز ادم قبلی نشدم

میدونم دیگه آدم قبلی نمیشم

ویک مادر شدم ديگه 

با نگرانی های یک مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کنید اگر میتونی هر روز حدیث کسا بخونی 

به من که خیلی کمکم کرد

همینطور که کارای خونه رو می‌کنی یا بچه سرگرمی ذکر بگو وافوض امری الی الله آن الله بصیر بالعباد

یا هر ذکری 

آب و گلاب قاطی کن بخور

تا چهل روزه بعدش بهتر میشی 

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

منم ازفکرام وحشت میکردمنگران نباشهیچ کدوم واقعی نیستذکر بگو باخدا حرف بزنبه نوزادقشنگت نگاه کن این ...

من تو فکرم میگفتم مثلا یکی داره با اعتماد به نفس میرقصه اعتماد به نفس از کجا میاد ..دروغ گفتن از کجا میاد بعد میگفتم ای بابا خدا تو وجود انسان آفریده ما چمیدونیم ..یا مغز چیه ..اصلا یه فکرایی😭

من تو فکرم میگفتم مثلا یکی داره با اعتماد به نفس میرقصه اعتماد به نفس از کجا میاد ..دروغ گفتن از کجا ...

افکارت رو دنبال نکن

توتله اش نیفت

تااین روزهای بگذره به سلامتی

اگه نشد

به دکتر مراجعه کن 

من فکر میکنم اگه یک شوهر حمایت گر و یک خونواده خوب کنار آدم باشه، زودتر از این شرایط مادرا عبور میکنن‌

مثلا یک خونواده که همش نگه شیرت کمه

سینه ات خرابه

و...

یا مثلا به من می گفتن سینه هات بزرگه اما شیر نداری. فلانی سینه هاش کوچیکه ، اینقدر شیر داره😂

یک شوهر خوب و با محبت هم باعث میشه که زودتر به حالت اول برگردی.

من از بچه ام بدم میومد .شاید الان که میگم احساس عذاب وجدان کنم اما فکر میکردم یک گربه هست

همین فکرام جزوشه؟

هرفکر پوچی

هرفکر ترسناکی

هرفکری که آینده چه شکلی میشه

هرفکری که پایه واساسی  نداره

شما الان یک مادری 

تنها فکرت باید نوزادت باشه و چطور شیردادن و چطور تمیز کردن و ....

افکارطبیعی اینه

عزیزم من به تجربه میگم خوردن چیزهای مقوی و گرمیجات خیلی کمک کننده هست 

ما ترک‌ها با بذر کتان ، کاچی درست میکنیم چندروز اول ، میخوریم 

عالی هست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من تو فکرم میگفتم مثلا یکی داره با اعتماد به نفس میرقصه اعتماد به نفس از کجا میاد ..دروغ گفتن از کجا ...

میتونی مشاور هم بری. اما یک مرحله زودگذر هست. دائمی نیست. اما چون بچه رسیدگی میخواد و خودت هم نیاز به استراحت بیشتر داری، هرچی از نظر روحی بهتر باشی، بهتر میتونی به خودت برسی.

واقعا مادر شدن کار سختیه.

خدا بهت توانش بده.

سالم باشی و سایه ات بالای سر بچه و خونواده ات باشه