2777
2789

نهمم.دوستام به شدت حسودن،اول میگفتن بچه ها مسخرت میکنن جهشی خواندی کوچولویی و این چرت و پرتا و همه باهات دشمنن،میگفتم کی عین اولی ها میگن خیلی ها

اما دستشون رو شد از خودشون در میارن و سر روزی که امتحانارو دادن و من همه را کامل شده بودم ولی اینا همه ۱۵،۱۶،۱۷ اومدن تهمت زدن که اره تو تقلب کردی نه فقط این بلکه به همه بچه ها هم گفتن این متقلبه و....یا اومدن برگه املام گرفته اون که املاش ۱۴ شده میگه وایییی چجور خانم د... بهت بیست داده من جاش بودم با ای دست خط بهت صفر هم نمی دادم،همه چی اوکی بود تا اینکه یکی گفت این کارش تقلبه باور کن جهشی هم با تقلب خوانده😳💔منم گفتم تلاش کرده نتیجه گرفتم شما ۴۸ ساعت بیداری های منو با قهوه ندیدین و رفتم و....

جاهامون پیش همه تو کلاس،فردا می خوام محلشون نذارم اما با شناختی که از این خبرچین ها دارم میرن به مشاور مدرسه میگن،چیکار کنم؟حوصله حرفای مشاورو را ندارم اصلااا

به نظرتون ارزش داره دوستیمو با اینا ادامه بدم؟

نه بابا ولشون کن بزار برن گمشن ، تنها بودن بهتر از بودن با آدم های بی ارزشه ، تو فقط تمرکزت رو بزار برای هدفت اونا حسودیت رو میکنن و از موفقیت تو خوشحال نمیشن ، اینجور دوستها به هیچ دردی نمیخورن 

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش چرا اصلا گذاشتی برگه املاتو بردارن بهشون رو نده و بگو سرکلاس مثلا دینی که اینایی که پشت سر بقیه حرف میزنن همه وقتشون تلف میشه و به هیچ جا نمیرسن غیر مستقیم سرکلاس وقتی معلم هست جوابشونو بده و خودتو براشون بگیر نه اینکه مغرور باشی ها اینجوری خوب نیست ولی جلوی اینا بهتره اینجوری باشی اصلا هم برات مهم نباشه بحث نکن باهاشون که فکر میکنن ارزش دارن اون موقع باید میگفتی ازت نظر نپرسیدم و برام مهم نیست فعلا که من الان اینجام و شما دارین میسوزین 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.