2777
2789
اگه مرغ و عدس و داخل پیاز داغ درست کنی یه کوچولو سیر و ادیه بزنی بهد بزاری لای برنج عالی میشهبعدشم ز ...

افرین تو یه اشپز درجه یکی

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح میدی ک چکارکنم

یکی کامل و خوشمزه ترشو گذاشتتتت 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

پیاز نمیخاد؟ادویاش چ باشع

اول پیاز داغ و سرخ و کن سیر و پوره کن 

مرغ ریش ریش شده و عدس  و ادویه و نمک

این خوراک بالایی که آماده شد 

برنج و آبکش کن با زعفران دم داده و مواد و روغن و قاطی کن و بزار دم بکشه 

در آخر زرشک سرخ کن و بریز روش 

بعضیا کشمش هم میزنن

عدس سرده عزیزم  و مرغ هم سرده برای اینکه سردی مرغ رو بگیری با دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مرغ که توش جز هندی داره طبعش رو معتدل کنی 

من روش پخت خودم رو میگم

اول برنج  رو خیس میکنه

عدس هم خیس میکنه

بعد عدس خیس خورده رو میذاری توی قابلمه جدا بپزه تا یکم نرم بشه و رنگ  آبش رنگ عدس بشه

بعد آب رو جوش میاری و برنج رو میریزی داخلش بعد وسطاش که هنوز نمیخوای آب کش کنی  عدس ها رو با آب جوش بشور که رنگ لعابش بره بعد بریز تو قابله برنجا تا برنج به مرحله ی آبکشی برسه و یعنی دونه برنج تو دستت بین انگشتات نرم بشه ولی له نشه کامل

بعد آبکش میکنی 

من مواد بینش رو این کار میکنم پیاز رو خلالی میکنم تف میدم تا حالتش بی رنگ بشه بعد مرغها رو نگینی خورد میکنم اندازه که خودت دوست داری نه ریز نه درشت (مرغ ها رو قبل از اضافه کردن به پیازها بهش نمک و فلفل سیاه زدم) اضافه میکنیم نا یه تفت بخوره یکم که پیازها طلایی شد و مرغ ها داشت سرخ می شد بهش نمک و زرد چوبه و دارچین و پودر فلفل سیاه و اگر ادویه ی مرغ هم باشه عالیه  بعد کشمش پلویی و یکم زرشک بهش اضافه میکنی یکمم زعفرون که خوش رنگ بشه نذار کشمشت زیاد سرخ بشه یه تفت بخوره کافیه وگرنه میسوزه  و خاموش میکنی

حالا مواد  رو به برنج اضافه میکنی

اول ته دیگت رو بذار بعد یکم برنج بعد مواد مرغت وسط بریز نذار بره به سمت کناره های قابلمه ات  بعد دوباره برنج بعد دوباره موادت بعد هم برنج یعنی اصلا موادت روی برنج نباشه چون کشمشش میسوزه و تلخ میشه

بعد هم دم کنی آخر یکم روغن زرد یا کره داغ میکنی وقتی که برنجت دم کشید میریزی روش اگر نداشتی یکم روغن داغ میکنی میریزی روش ولی وقتی روغن رو ریختی دیگه در قابلمه رو نذار یکمم زعفرون میریزی رو برنجت 

تمام همین مدلی درست کن انشاالله خوب بشه