2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 6977 بازدید | 200 پست

پیامارو خوندم عزیزم شاید ایندفعه واقعا پشیمون شده باشه رفتاراش با خواهر برادرات و با مامانت چطوریه اونا رو هم میزنه ؟وقتی از یه چیزی ناراحته جواب به جوابش نمیکنی که باعث بشه نتونه عصبانیتشو کنترل کنه ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

سنت کمه منم همسن تو بودم پدرمو خیلی اذیت میکردم چون حرفامو نمیفهمید کارایی می‌کرد ک دوست نداشتم طرز ...

متاسفم واقعا

روحشون شاد و در ارامش🖤

فکرنکنم کسی مثل پدر من بزنه یا اذیت کنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش کل کل نکن اصلا سرت تو کار و درس خودت باشه. پدرت از اونهاست که طرز فکرش عوض نمی شه

متاسفانه همینه

دیشب ک پیام داد فکرکردم عوض شده تا اینکه گفت باهات رو در رو نگفتم وضع خراب تر نشه

یعنی منو نزنه... منم دوماهه باهاش حرف نمیزنم

پیامارو خوندم عزیزم شاید ایندفعه واقعا پشیمون شده باشه رفتاراش با خواهر برادرات و با مامانت چطوریه ا ...

تا حالا یه بارم ندیدم رو مادرم دست بلند کنه

حتی بحث هم نمیکنن

خواهربرادرامم میزنه اما خیلیی کم و اروم نه در حد من......

پیامارو خوندم عزیزم شاید ایندفعه واقعا پشیمون شده باشه رفتاراش با خواهر برادرات و با مامانت چطوریه ا ...

نه عزیزم فکرنکنم‌پشیمونه

تو این ۱۷ سال هروقت منو میزد میومد این حرفارو گفت منم باورم‌میشد دیگه نمیزنه

اما باز تکرار میکرد

مشخصه از رفتارش پشیمونع و دست خودش نیست کنترل نمیتونه بکنه هی

بعد هر زدنش میاد این حرفارو میگه

اما باز کتکاشو تکرار میکنه

براهمین حرفاشو باور ندارم

چند سالته اسی؟ مجردی ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تا حالا یه بارم ندیدم رو مادرم دست بلند کنهحتی بحث هم نمیکننخواهربرادرامم میزنه اما خیلیی کم و اروم ...

جواب به جوابش نمی‌کنی ؟ اگر بی هیچ دلیلی میزنتتون حتما باید تحت نظر یک پزشک خوب قرار بگیره که مشکلش با صحبت کردن برطرف بشه نه با دارو 

جواب به جوابش نمی‌کنی ؟ اگر بی هیچ دلیلی میزنتتون حتما باید تحت نظر یک پزشک خوب قرار بگیره که مشکلش ...

اونی ک تحت نظرشه هم باهاش مشورت و مشاوره میکنه و هم دارو تجویز میکنه یعنی هردوشو انجام میده

نه عزیزم قبل اینکه بزنه اصلا جوابشو نمیدم فقط وقتی میاد ب من حمله میکنه همه چی بهش میگم و جوابشو میدم چون صبرم تمام میشه

اونی ک تحت نظرشه هم باهاش مشورت و مشاوره میکنه و هم دارو تجویز میکنه یعنی هردوشو انجام میدهنه عزیزم ...

حق داری عزیزم خدا کمکت کنه بتونی باهاش کنار بیای 

شرایط سختی داری سرکار نمیتونی بری که کمتر تو خونه باشی ؟

حق داری عزیزم خدا کمکت کنه بتونی باهاش کنار بیای شرایط سختی داری سرکار نمیتونی بری که کمتر تو خونه ب ...

ممنونم🖤

فعلا دارم درسمو میخونم

تا ببینم چی میشه....