2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 6977 بازدید | 200 پست
همیشه بعد کارایی ک میکنه میاد اینارو میگه اما باز دوباره میزنهبراهمین حرفاشو باور ندارم

اگر براش مهم نبودی عذاب وجدان نمیگرفت و اصلا پیام نمیداد اصلا براش مهم نبود که ناراحتی یانه

چه فکری میکنی و ...

ولی پیام میده معلومه پشیمون میشه

اما کنترل خشم نداره

شدهر منم همیتجوریه

هزاربار عصبی شده و منو زده حرف زشت توهین

بعد چندمدت میگه دست خودم نبود نمیدونم چرا دیوونه شدم

دیگه تکرار نمیکنم و ...

ولی دوباره عصبی میشه مثل قبل و باز پشیمونی

برای همین درکت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر براش مهم نبودی عذاب وجدان نمیگرفت و اصلا پیام نمیداد اصلا براش مهم نبود که ناراحتی یانهچه فکری م ...

اگه بچگیم منو میزد

از وقتی که ۴ ۵ ساله بودم

اگه خواسا عذاب وجدان بگیره تا الان ک ۱۷ سالمه تکرارش نمیکرد

نمیدونم چرا هرکاریم بکنه باورش ندارم

کارایی ک کرد همیشه جلو چشامه

عزیزم پدرم بعد هر کتکی ک میزنه میاد همینارو میگهمنم گول میخورم و فکرمیکنم دیگه نمیزنهاما همیشه تکرار ...

ببین بابایی که میاد اینجوری برات مینویسه و سعی داره از دلت در بیاره مشخصه خییلی دوستت داره 

احتمالا افسردگی داره یا انقدر عصبانیش میکنی که دست به همچین کاری میزنه. یه سریا فک میکنن با کتک زدن بچه ها ادب میشن 

دختر من سلام نمیکنه به باباش فقط کافیه یه کم باهاش شوخی کنه باباش شروع میکنه به گستاخی کردن داد میزنه مامان اینو مینشونیش سرجاش یا بینشونمش 😑با کوچکترین حرف واکنش تندی نشون میده گاهی میگم فردا ازدواج کنه چه جوری میخواد زندگی کنه فک کنم با شوهر و خونواده ی شوهر اصلا سازش نداشته باشه 

ببین بابایی که میاد اینجوری برات مینویسه و سعی داره از دلت در بیاره مشخصه خییلی دوستت داره احتمالا ا ...

ولی اعتقادم اینه کسی که طرفو دوست داره اونو نمیزنه و تا یه مدت بدنشو کبود نمیکنه🙂

عزیزم شاید فکرکنید من چ کار مهمی میکنم ک اینطور میزنه؟ شاید باورتون نشه اما بخاطر بی اهمیت ترین چیزا ...

من فکرکنم پدرمادرت رو درک کنم 

یه دخترتونزدیکامون هست اینقدر ریزووحشتناک پدرمادرشو اذیت و عصبیشون میکنه که تهش میشه مگه من چکارکردم!! 

اختلافی پیش میاد خیلی ریزحرفایی میزنه که تا ته پدرمادرو میسوزونه و ولم نمیکنه 

بعدشم برای بقیه یذره فعل و اینارو عوض میکنه که قشنگ ماجرا بنفع خودش بیان میشه 

بیچاره بعضی پدرمادرا واقعا بد نیستن 

ولی بچه توعصبانیتشون حرفایی میزنه که دیوونه میکنه 

درسته زدن کار غلطیه ولی گاهی بچه هم مرض داره و اینقدرکه وانمود میکنه نه خودش بی تقصیرومظلومه، نه پدرمادرش روانین 

من نمونه ش رو ازنزدیک دیدم 

که بارفتاراش داره پدرمادر بدبختش که خیلی هم دوسش دارن رو هرروز سرچیزای کوچیک زجرمیده و آخرش بهمه میگه اینا روانین