2777
2789

زايمان طبيعى ديگه رايگان نيس عزيزم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

خواهرشوهرم بخش زنان زايمان بيمارستان دولتى پرستاره، ازش پرسيدم گفت ديگه رايگان نيس

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خاک ب سرشون چقدره هزینش میدونی

ن متاسفانه اما مطمئنا زير ى تومنه

بعضی بیمارستان هام مثل لولاگر وشهریار یکی دوتا دیگه بیمارستان رایگانه ولی به شرطی که وقتی دردتون شروع شد برید وهر دکتری که شیفت بود زایمانتون رو انجام بده ولی پزشک خودتون بخاین بیاد برای زایمان دیگه رایگان نیست

کجای تهرانی؟

بگرد بیمارستان دولتی نزدیک خونت پیدا کن ک سختت نباشه چون طبیعی معلوم نمیکنه ک زایمان کی بشه

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

[QUOTE=57269685]کجای تهرانی؟  بگرد بیمارستان دولتی نزدیک خونت پیدا کن ک سختت نباشه چون طبیعی معلوم نمیکنه ک زا ...[/QUOTیافت اباد. بیمارستان شهدا هست ولی نمیدونم چطور باسه

برا ارامشم یه صلوات میفرستی