2777
2789

اسی قنداقش کن آروم میگیره.برنامه صدای سشوار هم از بازار دانلود کن بزار بالاسرش بخوابه.این روزا رو من کامل زندگی کردم تا عمر دارم فراموش نمیکنم دمار از روزگارم درآورد. الان دو سال و نیمشه ولی هنوز روز به روز بهونه گیرتر میشه نمیتونم توصیفش کنم هرکی میبینتش  میگه تو چطور زنده موندی با این بچه این دیگه چه موجودیه اصلا قابل مقایسه با بقیه بچه ها نیست ریز و میزه و بسیار بدغذاست ببینی فکر می‌کنی تازه یکساشه. همش جیغ و داد و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بچه تو اینجور نباشه بچه اولم هم اینجوری اذیت کرد ولی بعد از 7ماه برطرف شد ولی  از همون اول عالی وزن گرفت اما بعد از دوسالگی شد نی قلیون  و رنگ پریده تا الان.

دادم فایده ندارهههه دیگ خودمم درمانده شدم از دست این بچه. همش خودمو فحش میدم

برای پسرمم انواع داروهارو تجویز کرده بود اما بی فایده بود یادمه آخراش دکترش میگفت تحمل کنین چیزی نمونده 

دست تنها بودن سخته اگه کسی دیگم بود کمکت می‌کرد حداقل یکم استراحت میکردی

پدی لاکتو اصلا قطع نکن ادامه بده فقط یادت باشه از یخچال میاری بیرون ده دقیقه بعد بدی از تجربیات مامانای نی نی سایته  انشالله تا همین دو ماهگیش کولیکش خوب میشه