2777
2789
عنوان

به عنوان یه دختر بیست و پنج ساله

172 بازدید | 11 پست

تو دوراهی شدیدی قرار گرفتم.. ازتون میخوام به عنوان دوست صمیمی یا خواهر خودتون بهم کمک کنید و بگید کدوم راه مناسبتره و اگه شما جای من بودین کدومو انتخاب میکردین؟!🙏🥲

بیستوپنج سالمه.. 

راه اول : دوباره واسه کنکور تجربی تلاش کنم و بخونم تا بتونم رشته و دانشگاه تاپ قبول شم (تحصیلات رو انتخاب کنم)

راه دوم : تو اینستا پیج استایل و فشن و نکات استایل زدن بزنم و درباره این موضوع با چهره و صدای خودم تولید محتوا کنم و در کنارش زبان بخونم و طراحی لباس رو هم یاد بگیرم

راه اول چه قدر اطمینان داری که میرسی بهش؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال برای راه دوم هزینه ی خرید همون استایل رو داری ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

را درس خوندن به شرطی که هدفت مشخص ودقیق باشه تضمینی تره 

وبعداز رسیدن بهش

میتونی راه فعالیت تواینستا رو هم کنارش انجام بدی

کافیه الان خودت رو ببندی به درس و یه مدت به خودت سختی بدهی تا قبول بشی

سعی کن رشته هایی مثل پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی و پیراپزشکی های کاردانی قبول بشی تا زودتر به پول و درآمد برسی 

من اگر جات بودم اول برای درس تلاش میکردم و بعد برنامه ریزی میکردم هم اینستا و هم یوتیوب فعالیت میکردم ک درامد دلاریم داشته باشم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه