2777
2789

ببین من رفتم پیش چند تا

ی روانشناس حلال خور درست حسابی پیدا کن

من‌پیش یکی رفتم یکسال منو درگیر کرد هر دفعه میرفتم کلی تست ازم میگرفت هزار تا ایراد میذاشت روم میگفت افسرده ای فلانی تا تعداد جلسات و طول بده و پول بیشتری بکشه

بیش یکی دیگه رفتم گفت نه افسردگی نداری فقط ی سری 

چیزارو تو ذهنت بزرگ میکنی

کتاب هم خیلی بخون جدی میگم کتاب خیلی بهم کمک‌کرد

میشه حدودی بدونم مشکلت چیه؟

آخیش
ببین من رفتم پیش چند تای روانشناس حلال خور درست حسابی پیدا کنمن‌پیش یکی رفتم یکسال منو درگیر کرد هر ...

من میخوام برا سال سوم واسه کنکور بخونم ولی خیلی روحیم خراب شده احساسات بدی دارم نمیتونم درس بخونم همش میزنم زیر گریه انگاری افسردگی گرفتم

البته سال های قبل نخوندم برای کنکور ولی میخوام امسال بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام برا سال سوم واسه کنکور بخونم ولی خیلی روحیم خراب شده احساسات بدی دارم نمیتونم درس بخونم هم ...

افسردگی نداری ببین تلقین نکن

ی روانشناس پیدا کن تو فقط انگیزه تو از دست دادی و بابت ی سری چیزای اطرافت ناراحتی

با چند جلسه میتونی خودتو اوکی کنی

ولی ببین اگه شرایطش و داری تا روزی که کنکور تو بدی هر از گاهی به روانشناس ی سر بزن چون فشار روانی زیاده 

اصلا بعد کنکور هم برو بد نیست که ماهی یبار بری با یکی حرف بزنی بده مگه

ولی قبلا گفتم بازم میگم ی روانشناس خوب 

آخیش
افسردگی نداری ببین تلقین نکنی روانشناس پیدا کن تو فقط انگیزه تو از دست دادی و بابت ی سری چیزای اطراف ...

اگه ببینم مشاور خوبیه و تاثیر داشته باشه حتما ادامه میدم فقط کاش بتونم خوبشو پیدا کنم از این اوضاع دربیام 

سلام عزیزم بله تراپیست واقعا کمک کنندس من الان دیگه حرفامو به دوست و اشناهم نمیزنم فقط با تراپیستم حرف میزنم کمک تونست میکنه نتونست مشاوره درست میده فرد امینی هم هست البته باید خوبش رو پیدا کنید

اگه از لحاظ مالی هزینش رو نمیتونین پرداخت کنین هر شهری که هستین برین فرهنگسراهای شهرتون اونجاها بخش سلامت کاملا جلسات رایگان دارن همشونم حرفه ای هستن یا اگه پیدا نکردین برین مرکز سلامتی که پرونده دارین بگین به مشاوره احتیاج دارین نمیتونین هزینه بدین بهتون معرفی میکنن کجا برین. فقط حواستون باشه هرجا دیدین رفتار حرفه ای نداره سریعا عوضش کنین و وابسته نشین. حال خوب براتون آرزو میکنم