2777
2789
واقعا انقدر تاثیر گذاره؟تجربه ای داشتین شما

اره خیلی خوبه، من افسردگی داشتم مدتها قرص خوردم نمیرفتم پیش تراپیست ولی حالم خوب نمیشد زیاد، آخرش یکی رو بهم معرفی کردن همه چیز عوض شد... الان زندگی و حالم خوبه و قرصم دیگه نمیخورم... اگه قصدت تراپی شدنه اصلا منصرف نشو... رفتی پیش یکی اگه خوب نبود بی خیالش نشو برو پیش یکی دیگه 

وااا اصلا باهات حرف نزد؟چه بیماری بهت چسبوند؟

نمیدونم چهارتا خارجکی نوشت داد دستم نامه 

گفت ببر روانپزشک 

رقتم یه ساله بیشتر قرص میخورم دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازت امیدوار شدم

امیدوار باش گلم، روانشناسی یه علمه و واقعا کارهای زیادی میتونه بکنه، اونایی که میگن به درد نمیخوره مطمئن باش یه بارم نرفتن پیش روانشناس یا حداقل نرفتن پیش تراپیست خوب

خوب شدی؟

نه یکم خل تر شدم 

🥴😭😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا من رفتم فقط خودم حرف میزدم اونم نگاه و سر تکون داد و اخرم چند تا بیماری بهم چسبوند فرستاد روانپ ...

نمیرفتی هم احتیاج به اون قرص ها داشتی

ولی نمی‌خوری اشون و بدتر می‌شدی 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ابنطور که معلومه همه ناراضین

فقط سه نفر رو شما همه می‌بینید ؟ 

سه هزار نفر هم بگن بده سه میلیون نفر هستن که اینجا تاپیک رو ندیدن اما می‌دونن چقدر خوب و لازمه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...