2821
2789
عنوان

حقیقت عمل بینی رو لطفا بهم بگین

144 بازدید | 10 پست

من افتادکی دریچه میترال دارم و استرسی ام از کاه کوه میسازم خون هم میبینم غش میرم چندساله کلنجار میرم ک عمل کنم ولی میترسم بینیمم واقعا ب صورتم نمیاد از نیمرخ مخصوصا، چجوریه عملش چند روز باید با دهن نفس کشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دهن نفس کشیدنم بستگی داره

اگه تامپون بذاره بین ۱۲ ساعت تا ۳ روز

اگه اسپیلنت و نوزونت بذاره اصلا نیازی نیست با دهن نفس بکشی

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من که سختم نشد فقط چند روز اول کلافگی داره بخاطر آتل خیلی تو خواب تشنم میشد و گلوم خشک میشد سرفم می‌گرفت هرنیم ساعت بیدار میشدم آب می‌خوردم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عملش اصلا درد نداره اگر تامپون بذاره دکتر یکی دوروز با دهن نفس میکشی اگر نذاره کلا تنفست راحته کل سخ ...

وای چقد سخت ینی  حتی گچ رو بردارم نمیتونم ب پهلو بخوابم؟ اوووو

فقط اینو بهت بگم برو پیش دکتری که بینیتو طبق صورتت عمل کنه

یه سری دکترا هستن اول صورتتو آنالیز میکنن مثلا میگن گونت درشته بینیت نباید خیلی ریز بشه و این حرفا

پیش این دکتر بری پشیمون نمیشی

نفسم من واقعا اذیت نشدن دو سه روز از دهن نفس کشیدم فقط

ولی خب به دکترتم بستگی داره من با بهزاد شهرجردی دو سال پیش عمل کردم از همه نظر انقد راضیم بازم برگردم عمل میکنم بینیمو

2825
2823
2791
2779
2792