2777
2789
چی میشه

من دوسال شیرعصبی دادم به دخترم الان۴/۵سالشه پرخاشگره عصبیه تحمل هیچی نداره خودم‌میدونم دلیلش همینه که شیرعصبی خورده😔وخدانگذره ازباعث‌وبانی کسی که اون همه استرس به من واردکرد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

دخترم شما افسرده شدی،بزودکتر و مسئله شیردهی ات هم بگو داروهای سیف میده

میتونی بچه را از شیر بگیری شیر مادر نخوره بهتره تا مادر افسرده و بی حوصله داشته باشه

ورزش کن

سفر برو

برقص

سفالگری انجام بده

نقاشی خیلی موثره

گل کاری گیاه پروری

کلاسهای هنری تراپی و مشاوره

هرروزبروبیرون

با همسرت در میون بزار کمکتمیکنه

اون ادم خوبیه

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرکوچولوی من کاش میتونستم تمام تجربه م بزارم در اختیارت

تجربه ی مشابه رو

ای کاش میتونستم در قالب یک پیام تمام اینده ای که با این حس درونت داری برات ترسیم کنم اما نمیشه

ای کاش میتونستم بهت بگم

بالای سر یک پرتگاه وایسادی و فکر میکنی پایین رهایی و سعادت هست 

کاش میتونستم بهت بگم گاهی نمیشه زمان رو به عقب برگردوند برای جبران چیزی که از دست رفته....

کاش میتونستم بهت بگم 

من سرما شوهرمم سرما دستام ولی همش سرده رنگ پوست من سفیده اون سبزه

شما طبعتون احتمالا سوداوی هست، منظم، حسابگر، تمیز، نیاز جنسی کم، زمینه وسواس هم دارین، سردی نخورین،گوشت بوقلمون واست خوبه 

شوهرتون، دست ودلباز، اجتماعی، زرنگ، نیاز جنسی زیاد، حجامت واسش خوبه، کاهو داخل سفره باشه

شما طبعتون احتمالا سوداوی هست، منظم، حسابگر، تمیز، نیاز جنسی کم، زمینه وسواس هم دارین، سردی نخورین،گ ...

منظم و حسابگر نیستم 

ولی بقیش درست

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خواهرکوچولوی من کاش میتونستم تمام تجربه م بزارم در اختیارتتجربه ی مشابه روای کاش میتونستم در قالب یک ...

چیکار کنم

پیشنهادم به شما هرروز دوقاشق گل گاوزبان ویه نخودسنبل اطیب با نبات هررروز دم کنی بخوری وبادام فراموش ...

برای شیر دهی ضرر نداره ؟

پسرم آلرژی داره میترسم هر چیزی بخورم

عزیزم در رابطه با تایپیک پر بازدید برات مینویسم

بقول دوستمون شما افسرده شدید خب 

حس میکنی راه رهایت طلاقه اما بخدا اشتباه میکنی 

درست اشاره نمیکنی چه باگ اخلاقی داره میگی شبیه پدر بزرگهاست ،ببین خودت با خودت مشکل داری از درونت نا آرومی و در بیرون میخای بروزش بدی .

تا خودت نخای هیچ چیزی درست نمیشه هیچی 

اینکه تمایلی نداری ریشه در بیخوابی ث خستگی پس از زایمان داره اما تنفرت مطمینن ریشش در افسردگی هست 

من خودم هم مادرم و هم  همسرم هستم و هم  جوانم این دوران پس از زایمان رو طی کردم 

تو حداقل از محبت برخورداری من اکه بخام دوران زایمانم رو برات به تصویر بکشم مطمینم میگی خیلی ساده بودم که موندم .

ببین پاشووو از یه جایی شروع کن 

تمیز کاری کن 

لباس بشور 

اول خونت رو مرتب کن تا روحت جلا پیدا کنه 

بعدم کتاب بخون 

تغذیه ات رو درست کن اگه فرصت نمیکنی غذا درست کنی از بیرون سفارش بده 

برای خودت وقت بزارررر بخدا حسرت میخوری  

کاش من میتونستم برات شرح بدم  زندگیم رو اونوقت میفهمیدی تو ناشکری 🥲 من اینقدری مسئله دارم که نمیدونی 

شاید فکر کنی بد بختم یا بی سواد یا خانواده ام پشتم نیستن اما  نه اتفاقا هم تحصیلات دارم هم خانواده حمایتگر اما امید دارم زندگیم رو درست کنم .

نمیتونم برات نسخه ‌بپیچم اما عز خودت شروع کن 

دوسال بعد حسرت میخوری که‌کاش یه جور دیگه پیش رفته بودم 

الان هوا خنک حال خوبیه گاهی اوقات بچتو قشنگ بپوشونی برید با همسرت خارج از شهر یه چایی بخورید داخل ماشین و برگردید،شاید بیرون رفتن اول برات سخت باشه اما وقتی رفتی میفهمی چقدر اشتباه میکردی که خودتو محصور مرده بودی 

اکه اینستا داری یه مدتی لوگ اوت کن ،میدونم حالت بهتر میشه 

در اخر بگم یه روزی دلت برای روزایی که میتونستی داشته باشی و نداشتی تنگ میشه 

همین رو بدون مه حداقل کسی هست احوال که رو بپرسه  برات پیام بده یادت کنه

عزیزم در رابطه با تایپیک پر بازدید برات مینویسمبقول دوستمون شما افسرده شدید خب حس میکنی راه رهایت طل ...

مرسی عزیزم