2777
2789
عنوان

همین الان که این تاپیک رو دیدی داشتی به چی فکر میکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فقط اوت کاربره باحال بود میگفت مثل کلی ها رفقصیدم😂

چرا من اصلا ظرافت زنانه ندارم نکنه مرد بودم دقیقه ۹۰تغییر جنسیت دادم 

نه رقص بلدم 

نه ارایش 

نه عشوه گری نه اشپزی 

نه خانه داری🙄🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چرا من اصلا ظرافت زنانه ندارم نکنه مرد بودم دقیقه ۹۰تغییر جنسیت دادم نه رقص بلدم نه ارایش نه عشوه گر ...

منم ندارم ببین چیه زورم میرسه به مردا قدرت بدنیم انقدر بالاس حالا الان ظرفا مونده ۵ تا لیوانه ها گریم گرفته نمیتونم بشورم انگار فقط برای خوابیدن به دنیا اومدم

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

منم ندارم ببین چیه زورم میرسه به مردا قدرت بدنیم انقدر بالاس حالا الان ظرفا مونده ۵ تا لیوانه ها گری ...

هوم مث من 

بویی از خانمانگی نبردم 

اندامم سینه هام اندازه لیمو هست😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هوم مث من بویی از خانمانگی نبردم اندامم سینه هام اندازه لیمو هست😂

والا برای من نیست بخدا کو اصلا باسنم فقط بزرگه که داره هر ثانیه اب میره الان مثل بچه ۱۳ ساله ها شدم که یه کوچولو داره هی سره یکی غر میزنه😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

والا برای من نیست بخدا کو اصلا باسنم فقط بزرگه که داره هر ثانیه اب میره الان مثل بچه ۱۳ ساله ها شدم ...

چی بگم والا 😂😂

اگر خدا گشایشی بهمون بکنه

چی بگم والا 😂😂اگر خدا گشایشی بهمون بکنه

بخدا حسرته یبارم که مثل دخترای الان دافی باشم نه که یه کوتوله که فقط داره با اخم نگات میکنه

بخدا حسرته یبارم که مثل دخترای الان دافی باشم نه که یه کوتوله که فقط داره با اخم نگات میکنه

نه بابا اینقدر ناشکر نباش 

بالخره هرکی یه ایرادی داره 

همون دخترام به خاطر پول عملشون هست که اینجورن وگرنه از اول مالی نبودن

نه بابا اینقدر ناشکر نباش بالخره هرکی یه ایرادی داره همون دخترام به خاطر پول عملشون هست که اینجورن و ...

اخه الان بچه ۱۳ ساله هیکلس از من گنده تره اونوقت من 😂😂بعد نام کاربریمون اصلا به شخصیتمون نمیاد چرا

اخه الان بچه ۱۳ ساله هیکلس از من گنده تره اونوقت من 😂😂بعد نام کاربریمون اصلا به شخصیتمون نمیاد چرا

چیبگم والا خواهر😂