افسردگی حاد دارم هربار اومدم حرف بزنم خداییش چند تا ادم محترم و مشخص بود بالغ هستن بودن ولی مثلا دوتا بچه سال که رفتم تاپیکشون یکیش کلاس یازدهمی بود ! میاد وسط غم و درددل من چرتو پرت میگه و وقتی عصبی میشم و یه حرف کاملا معمولی میزنم نینی سایت احمق هم پستو پاک میکنه هم منو تعلیق میکنه یعنی باخودش نمیگه من علنا از خودکشی و فشار روحیم دارم مینویسم ؟؟؟ گاهی حس میکنم دستشون باهم تو یه کاسه هست که یسری تاپیکارو به اسم اینکه خود مردم شکایت میکنن پاک کنن ولی چه اون کاربرا واقعی باشن چه بازی این سایت با روان ما باشن من حلالشون نمیکنم مطمینم خدا بدجور جوابشونو میده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
ببین خیلیا هستن که درکت نمیکنن.. اینجا واقعا جاش نیست خودت اذیت میشی مشاور یا روانشناس رفتی؟
چه ربطی داره جاش نیست ؟ باید برینه به هیکل طرف ؟ از داغ بچم میگم طرف میگه قربون خدا برم غمتو بیشتر کرده چرا ؟ چون تو یه بحث چرتو پرت مثلا بنظرش کم اورده !!!
چه ربطی داره جاش نیست ؟ باید برینه به هیکل طرف ؟ از داغ بچم میگم طرف میگه قربون خدا برم غمتو بیشتر ک ...
ببین بعضیا هستن که عقدشونو نمیتونن تو فضای واقعی خالی کنن میان اینجا تو تاپیک منو شما خالی میکنن...
برای همین میگم اینجا جاش نیست و بیشتر اذیت میشی
متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
بعد جالبه دارم از سوگ و غم بچم میگم میان چرتو پرتو مزخرف تفت میدن منو عصبی میکنن بعد که خوب عصبی شدم ...
بچتون فوت شده؟ خدا رحمت کنه روحش شاد🤍❤️🩹