2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون من کار بدی میکنم

103 بازدید | 15 پست

خانما من زیادی رو مد اینا نیستم تا هرچی تو خونه بابام بودم بهترین مد میخریدن برام اما الان پولاک جمع میکنم طلا میخرم حس میکنم بقیه به چشم خسیس بودن بهم نگاه میکنم با اینکه واقعا دلم راضی نیست ۱۰ میلیون بدم به یه پارچه ای که مد شد در عوض یه گرم طلا میگیرم  بنظرتون کارم بده  ...در عوض لباس ۶۰۰یا ۷۰۰ میخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی به اندازه خودش،یعنی لباس قدیمی و‌کهنه میپوشی ولی طلا داری؟میتونی جوری برنامه بریزی ک‌هم شیک‌پوش باشی هم طلا 

اخه کی گفته ۱۰ تومن بدی پول پارچه استایل های قشنگ‌رو با ۳ تومن هم میشه زد 

به نظر من که خوب میکنی هم پس انداز داری هم لباس هم که میگی میگیری دیگه

اره میگم که میگیرم ولی نه هرچی که مد میشه مثلا میرم یه لباس ساده میگیرم که ۷۰۰ در بیاد نه ۱۰ میلیون یا بیشتر

کدوم شهریتهرانم همه خوش پوشن ولی الان بیشتر همه پس انداز میکنن

جنوبم. همه رو مد دقیقا نگا میکنم چی جدید آوردن فردا میرم همون میخرن همه دیگه میخرم اگه یکی نخره بهش میگن ندار بدبخت