2777
2789
عنوان

مامانم نمیزازه بابام برای مادرش خیرات کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 68 پست
طرف باباتوگرفتی؟ توکه زحمتامادرتو بیشعوری عمه هاتو دیدیچه بدشانس مادرت بچشم طرفش نیست

طرف مامانم هستم ولی آخه بابام چ گناهی کرده 

ازون طرف میگم نه بابام شورشو دراورده از بس چسبید به آبجی هاش

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

طرف باباتوگرفتی؟ توکه زحمتامادرتو بیشعوری عمه هاتو دیدیچه بدشانس مادرت بچشم طرفش نیست

طرف مامانم هستم ولی آخه بابام چ گناهی کرده 

ازون طرف میگم نه بابام شورشو دراورده از بس چسبید به آبجی هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت چیزی نمیگیم چون خیلی فداکاری کرده و زحمت کشیده بنده خدا حق داره اما بابات متاسفانه خیلی بد ...

اره عصبی حرف زد به لحظه موندم خودم 

مامانم اشک اومد تو چشمش🥺😢حالم خوب نیست اصلا 

اره واقعا بچه ها خیلی اسیب میبینن از این دعواها .سعی کن خودتو اون تایم دور کنی ازشون ومامانتو اروم ک ...

داداشمم کوچیکه ۹سالشه اونم فشار روانی روش میاد بمیرم براش 

کاش به جای گریه مادرت بهش می گفت اختیار داری خواهرات اولویت هستن مثل همیشه اول واسه اونا خیرات کن ...

مامانم جواب میده من هی میگم هیسسس توروخدا بحث نکنید 

بخدا من میترسم از دعوا ، انقدر که پدر و مادرم بخاطر عمه هام دعوا کردن من فوبیا گرفتم حالم بد میشه 

خوبکاری میکنه من بودم شوهرمم نمیذاشتم برع

نمیتونه مانع بابام بشه 

اتفاقل گفت مرخصی بگیرم بریم یه شهر دیگه بابام گفت نه فردا با آبجی هام سرخاک مامان میریم😑

مامانم جواب میده من هی میگم هیسسس توروخدا بحث نکنید بخدا من میترسم از دعوا ، انقدر که پدر و مادرم بخ ...

آخی ،دخترای منم .نمی تونم حتی با شوهرم حرف بزنم سریع می گن چیزی نگو‌دعواتون میشه مامان  ....

آخی ،دخترای منم .نمی تونم حتی با شوهرم حرف بزنم سریع می گن چیزی نگو‌دعواتون میشه مامان ....

داداش منم همینطور میچسبه به دستای مامانم میگه چیزی نگو 

بچه ها گناهی ندارن🥺

توروخدا اینطوری نگوبابام الان مریضی ارثی گرفته عصابش خیلی خورد و داغونه بخدا بعدش معذرت خواست

باشه اوکی ببخشید اگه ناراحت شدی ایشالا که خوب بشه 

آخه میدونی خیلی زورم گرفت بشینی مادر شوهرتو تمیز کنی مراقبش باشی آخرم شوهرت بهت اینطوری بگه باز خوبه که عذرخواهی کرده 

باشه اوکی ببخشید اگه ناراحت شدی ایشالا که خوب بشه آخه میدونی خیلی زورم گرفت بشینی مادر شوهرتو تمیز ک ...

اشکال نداره عشقم❤️

راستش درست میگی ، نمی‌دونم شاید حس میکنم کم یه طرفه حرف زدم باید بگم تقصیر مامانمه بی سیاست هست بایدمیکقت باشه یروز خودمون باشیم خیرات کنیم ولی مامانم هی بد عمم رو گفت ، که همش می‌خوان خرت کنن برای اینکه نری پیششون مرخصی بگیر بریم خارج از شهر 

خب بنظرم اشتباه گفته مامانم  باید با سیاست پیش می‌رفت 

دقیقا ،من داداشم از خودم کوچیک تره پدرم فوت شده بی کار هم هست درس هم نمی خونه از روی دلسوزی گفتم بیا ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه

به بعضی ها دلسوزی نیومده بدتر دودش میره تو چشم خودمون 

کاربری دست دو نفره

مامانم جواب میده من هی میگم هیسسس توروخدا بحث نکنید بخدا من میترسم از دعوا ، انقدر که پدر و مادرم بخ ...

چه عمه های بیخودی داری مامانتم خب دیگه اعصابش نمیکشه بنده خدا هر کی بود نمیتونست خودشو کنترل کنه از بس حرصش دادن.. 

نمیشه براشون وقت مشاوره بگیری شاید اون قانعشون کنه که بخاطر دیگران آرامش خونه رو بهم نزنن 

کاربری دست دو نفره