2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16629 بازدید | 280 پست
عزیزم برا دومی هم همینوگفت بچه دومم ده روزش بود برادراش دست وپاشوبستن بردنش کمپ ترک اعتیاد،خواهردست ...

منم دوتا دارم، سخته الان بادوتا بچه بسختی تا سرماه میرسم فکر میکنم اگه سه تا بودن دیگه چکار میکردم

من ۲۹ سالگی سومی رو باردارم. واقعا سخته. گاها میگم خوش بحال اونایی ک یدونه بچه دارن. خیلی خیلی سخته. ...

وای عزیزم

درسته سختی میکشید الان ولی در آینده بچه‌هاتون هستن که خیرش رو میبینن 

خدا پشت و پناهتون

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من این دو سه روز هرچی تاپیک میبینم راجع به نخواستن بچه است ؟!!!!

اسم نی نی سایت رو باید عوض کنند بذارن نه به نی‌نی

کلا اکثریت اینجا با بچه یا مخالفن یا هم فقط یکی

منم دوتا دارم، سخته الان بادوتا بچه بسختی تا سرماه میرسم فکر میکنم اگه سه تا بودن دیگه چکار میکردم

توهمین دوتاموندیم ،کلی بدهی داریم واقعانمیشه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

خدامیدونه شایدم بخاطروام ،آخه نمیگه دردش چیه

برای بچه ها وقت می‌ذاره؟ نکهداری‌اشون کمک میکرد؟ خب خیلی ها هستن ذاتا بچه دوستن دلیل خاصی ندارع

انشالله شرایط همه جوری باشه که همه هرچقدردلشون بخادبچه بیارن ،همه عاشق بچن امااین شرایط اقتصادی نمیز ...

شرایط از این بدترهاش هم گذشته 

دنیا بالا پایین زیاد داره

موقته اینا هم...

شوهر من برعکس اصلا بچه نمیخواست این یه دونه هم که خدا دادی شد اصلا کمک نمیده مگه اینکه خدای نکرده تب ...

کاش این مردها حداقل قبل ازدواج به ادم بگن 

خیلی ظلمه به خدا 

برای بچه ها وقت می‌ذاره؟ نکهداری‌اشون کمک میکرد؟ خب خیلی ها هستن ذاتا بچه دوستن دلیل خاصی ندارع

قبلا کمک میکرد خیلی ،اماالان کارش سخت شده بچه هام بزرگترشدن مستقل شدن ،دقیقا میگه عاشق بچم به زندگیمون رنگ وبو میده

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر