چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
گلم ببر روانشناس و رفتاردرمان البته رفتاردرمانی تو چیزای متوسط جواب میده موارد شدیدتر همراه با دارو درمانی میدن فقط لطفا پیگیر باش الان کلاس پسرم یه دختر هست توی مهدشون ۶ تا کلاس پیش دارن خدای من از هر ۶ کلاس بیرونش کردن که همه رو میزنه حرفای بد میزنه توهین میکنه هل میده بعد مادرش میگه بزرگ بشه خوب میشه اقتضای خودش تو این حال فقط بچه بیشتر از همه اذیت میشه چون تحقیر میشه خرد میشه هی از این کلاس به اون کلاس این مربی اخم میکنه اون مربی قبول نمیکنه هیشکی باهاش دوس نمیشه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
چه بی فکر گناه داره بچه، نه من ار همه چیزم زدم حتی خودم جسمی داغونم باید برم دکتر پولشو گذاشتم کنار ...
افرین که به فکرشی مطمئن باش هرچقدر زودتر ببری زودتر نتیجه میگیری
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم