نه هفته گفتن قلبش ایستاده و رشد نکرده خودم به خونریزی افتادم و یه صبح تا عصر درد شدییید کشیدم و لخته های گنده گنده ازم دفع شد😔 دیشب رفتم سونو گفت بقایا مونده و رحمت لخته داره اندازه ۳ سانت در ۴ سانت میشه راهنماییم کنید چیکار کنم دوس ندارم کورتاژ کنم وحشت دارم از کورتاژ😔
سلام عزیزم نگران نباش در کنار قرصی ک دکتر بهت میده دمنوش مریم گلیو بومادران استفاده کن بشدت تلخه اما برای من حواب داد تقرییا یکماه زمان برد تا کامل دفع شن پیاده رویم خوبه
سلام عزیزم نگران نباش در کنار قرصی ک دکتر بهت میده دمنوش مریم گلیو بومادران استفاده کن بشدت تلخه اما ...
عزیز یه سوال یعنی تا یکماه باشه خطر عفونت نداره؟این دمنوشی که میگین و میخورم پیاده روی میکنم بعدش به خونریزی می افتم اما لخته دفع نمیشه دکتر گفت چند روز دیگه اگه دفع نشد برو بیمارستان دو تا دکتر رفتم میگن دارو ممنوعه نمیتونیم بنویسیم
عزیز یه سوال یعنی تا یکماه باشه خطر عفونت نداره؟این دمنوشی که میگین و میخورم پیاده روی میکنم بعدش به ...
استرس نداشته باش اصلا البته حالتو کامل درک میکنم یه دوره قرص انتی بیوتیکی ک دکتر تجویز کرده برات فک کنم ۲۰ تا باشه بخور با قرصی ک برای سقط بقایاس من خودمم روزی ک سقط کردم خونریزیم درحد قطره بود تا چهل روزم کلا لکه بینیو قطره بود هرازچندگاهی یه تیکه های کوچیک ازم دفع میشد چهاربار سونو واژینال دادم اخریش دیگه گفت نمونده
استرس نداشته باش اصلا البته حالتو کامل درک میکنم یه دوره قرص انتی بیوتیکی ک دکتر تجویز کرده برات فک ...
عزیزم نمیدونم چرا شهر من انگار یه جای دیگه ی دنیاست دارو که اصلا نمیدن حتی دیشب گفتم آنتی بیوتیک بنویس برام گفت برا چی میخوای لازم نیست چه آنتی بیوتیکی شما خوردین؟من همون و بگیرم بخورم